Radek John-expert přes dámské kabelky?

Tak jsem včera dost kroutil hlavou na tím, jak se vyjádřil předseda VV Radek John na adresu kabelek Kristiny Kočí. Tak oznámila úplatek od Víta Bárty, peníze odevzdala na státním zastupitelství a pokud je vše tak, jak je prezentováno, zachovala se přesně podle kodexu Věcí Veřejných.  

Radek John, který stojí za Putinem Věcí Veřejných (Vítem Bártou) o ní před medii prohlásil:“Vždyť se podívejte, co nosí za kabelky.Ona potřebuje nějaký peníze“

Už dlouho jsem něco tak ubohého neslyšel.

Považuji tento výrok za nacházející se na mentální a morální úrovni tak Davida Ratha, ale Radka Johna jsem měl o několik ševelů výše.

Takhle když se vyjadřuje spisovatel, novinář a investigativec, je něco shnilého v jakémsi státě.

Navíc si myslím, že nebude daloko několik přísloví(Hlava v pejru, případně Prdel v kalupu).

Především tedy neznám žádného heterosexuálního muže, který by si všímal dámských kabelek, natož, aby je považoval za orientační hledisko v sociální hierarchii.

Chápu, že jeho třesoucí se hlas vypovídal o značném stressu a že si potřeboval ulevit a do Kristiny Kočí jakkoli kopnout, ale pomlouvat ji za kabelku (i kdyby byla maskáčová, odřená a páchla), to je skutečně trapná blamáž.

Nejsem zastáncem, ani odpůrcem VV.

Ve světle posledních událostí se nějak vytratil bojový pokřik a hesla „Všem stejným metrem“ a „Padni komu padni“.

Vyznívá velice hloupě takováto aféra ve straně, která nejvíc křičela o korupci a na tento svůj pokřik získala většinu svých voličů.

Největší průser ale shledávám v tom, že pochopitelně Sobotkové a další uřvaná začne zbrojit na zpochybnění důvěryhodnosti vlády-navíc pohříchu oprávněně, protože u nás asi nikdy klid nebude.

Takže pokud budou předčasné volby a pokud se dostane k vládě levice, pak sbohem reformy a za krátkou dobu budou naše peníze rozdány nemakačenkům, načež se zařadíme do fronty bezdomovců za řeky, iry a portugalce.

A to je bezva.

Protože zase je někdo nenažranej a nestačí mu mlaskat u lukulských hodů. Chce všechno a to rychle-pro sebe.

Je jen málo jedinců, kteří skučně vědí, jak co bylo, ale politická kultura v českých poměrech je tak zoufale buranská, až je z toho divno.

A za to vás pánové platíme…

 

Autor: Petr Hahn | pátek 8.4.2011 15:26 | karma článku: 22,76 | přečteno: 1582x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30