PR teamu docházejí nápady.

"Vy jste mne stvořili! Já jsem šel do politiky udělat pořádek!" Nestvořili člověče. Tebe stvořily peníze a touha po moci. To je tvoje palivo a hnací síla.

Každý politik jde do toho s ambicemi dokázat, že je užitečný.Jen několika to vydrží, ale ti se nikdy nikam nahoru nedostanou.Nahoru se dostanou téměř výhradně jen ti, kteří drží jeden provaz s těmi silnými.Takže jde jen o to, kdo při při té své seberealizaci, získávání moci či majetku - nejméně škodí a myslí aspoň trochu i na jiné věci (třeba na voliče, spravedlnost, morálku, budoucnost země a Země...).Z těch na postech nejvyšších jmenuji třeba pana Fialu (ten se z toho vzorce tedy úplně vymyká, protože na něho ještě nikdo žádná negativa nevyšťoural), nebo i vámi nenáviděného Kalouska (ano - je to "obecně vnímáno" kontroverzní osoba, což je ale do značné míry výsledkem snahy - zejména vaší - udržet psí hlavu na jeho krku).Když tak sleduji vaše praktiky a způsob jakým se prezentujete a jakým skutečně konáte, napadá mne, že korupce je dokonce pořád ještě čestnější, že váš způsob.Korupčník totiž ve skutečnosti dává reálně něco za něco.Vy jen berete a investujete pouze lži - které ani sám nedokážete vymyslet. Jste mediální loutka, která si štědře platí své loutkovodiče, jež za ni myslí při tvoření mediálního obrazu.

Meeting s voliči

Až pak v soukromí sundáte kostým státotvorného politika, masku mírného rozvážného strýce, odložíte hlas vlídného a trpělivého náčelníka, který s úsměvem shlíží na hrající si děti, pózu pronásledovaného mučedníka, který jediný to myslí se všemi dobře bez ohledu na vlastní prospěch a utrpení - a jste to zase VY.

Ten kterého my vidíme a slyšíme jen na několika videích (třeba, když se opilý chlubíte francouzsky, jak jste vymyslel Čapí hnízdo - které jste přece oficiálně nevymyslel netuše, čí je), nebo na tajných záznamech vašich rozhovorů s Přibilem, kde kujete plány, jak kdy kde koho poškodit pomocí svých medií (která ale přece neovlivňujete - jak jste přísahal na zdraví svých dětí a vnoučat).Není moc těžké se vyznat v tom, co říkáte.Stačí si uvědomit, že všechno je přesně opačně, než jak to vyslovíte.Je pravda, že vám to pořád ještě dost prochází.Myslím a doufám, že to do nekonečna nepůjde.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Hahn | neděle 19.11.2017 12:47 | karma článku: 0 | přečteno: 50x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30