O prasatech a ostatních zvířátkách

Dobytek přijal zpět do chléva prase, které bylo neopodstatněně nazváno prasetem a obviněno z vepřovosti. 

Vysvětlili to ostatním zvířátkům tím, že:"Není dobré nechávat chlív neúplně obsazen a zvláště kapacita jednoho konkrétního vlivného dobytka by dobytku mohla obecně chybět. K tomu, z čeho je prase ostatní populací zvířátek (blbou a nevědomou) obviněno, nejsou žádné důkazy. Odposlechy dobytčích mobilů byly zmanipulovány a těch pár článků v lesních novinách na které zvířátka poukazovala, nemá žádnou vepřovou relevanci (důležitost, směroplatnost)". 
Takže již měsíc si čuňata opět pospolu pochrochtávají u dlouhého pohodlného korýtka. Nyní se budou vzájemně ujišťovat o své nehynoucí loajalitě:"Hele kámo-mně to bylo jasný už od začátku, že to na tebe ušili a taky jsem s tím vůbec nesouhlasil!(jako jedinej charakterní čuník)".

V prasečáku nastala doba uvědomění si skutečného stavu věcí. Nadvláda prasat s modře tetovaným uchem se chýlí ke konci a to velice vzrušuje dobytek rudý a narudlý. Bude se rozhodovat o budoucnosti nejen vepřína, kde je smrádek a teploučko, ale i přilehlého hnojiště, lesa, luk, vod a vůbec-půjde o budoucnost všech zvířat a zvířátek až po mikroorganismy.

Zvířátka už dávno rezignovala, protože dobytek obou barev (rudé a modré) ve všech odstínech si přehazoval hospodaření a vzájemně se v něm tajně podporoval i když na veřejném hnojišti dělal „oficiální kravál“, aby to vypadalo, že spolu dobytkové (dobytek s dobytkem) bojují…oba pochopitelně ve prospěch všech zvířátek.

Ono to ale podezřele začíná vypadat, že ostatní zvířátka už nebaví ani kravál, ani smrad, jež se linou jak z prasečáku, tak z hnojiště. Došlo jim, že jak vepřín, tak hnojiště šéfují především šedé svině a kanci, jež se tváří, že jdou neutrálně jen tak kolem a jen tak si neškodně ryjí tu v pangejtu a tu v rumišti na skládce. Ta provozují s různými prasaty podivné telefonáty na téma „jak kdo bude chrochtat s kým, o čem a za co“.

Ale zatím se nic neděje. V prasečácích se v klidu pochrochtává s vidinou ještě dvou let vydatného krmení a Augiáš je jen mýtická figura zapadlá do histo“ryje“.

 Kolektiv sviní a prasáků s modrou kérkou tedy zacelí své rány, vylíže si jizvy a začne opět chrochtat unisono ten hit o tom, že vědí KDEEE DOMOV MŮJ-TAAAM KYDAJ HNŮJ.

Bravu Zdar.

Autor: Petr Hahn | pátek 18.1.2013 18:36 | karma článku: 9,29 | přečteno: 463x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30