Klub Pevného Zdraví a Nordic Walking.

Chci Vás seznámit s další možností, kterou Nordic Walking nabízí. Při zdravotní pojišťovně VZP existuje Klub Pevného Zdraví, což je systém umožňující lidem, kteří dbají na svůj zdravotní stav, čerpat bezplatně různé výhody a slevy.

Protože Nordic Walking je především způsob zdravého životního stylu, vstoupili jsme s VZP v jednání, ze kterého vyplývá naše členství.

Znamená to, že i u nás budete mít možnost čerpat jednak body do tohoto systému a to účastí na kurzech, společných akcích a dalších aktivitách a zároveň po nastřádání příslušného počtu bodů slevy, které vyplývají z naší smlouvy s VZP. Jedná se o 10% slevy na všechny služby (kurzy, akce, zápůjčky) i zboží (hole, krokoměry, tenzometry, atd.).

A nyní něco málo ke Klubu pevného zdraví z pohledu zřizovatele.

Klienti mají možnost se zcela bezplatně zaregistrovat do Klubu pevného zdraví (KPZ) – registraci mohou provést na jakékoliv pobočce VZP nebo přes internet na http://www.vzp-projekty.cz/kpz-prihlaska/. Po přihlášení obdrží klubovou kartu (viz příloha), díky níž mohou čerpat slevy u našich smluvních partnerů.

 

Druhou výhodou přihlášky do KPZ je možnost čerpání příspěvků v programu Zdravý život. Pojištěncům starším 15 let přispíváme částkou až 1.500 Kč na jakékoliv očkování, které si klient plně uhradil (klíšťová encefalitida, žloutenka, meningokok…), a na pohybovou či rehabilitační aktivitu (fitness, bazén, masáže, solné jeskyně, plavání s dětmi, různé příspěvky v pohybových klubech …). Na jakékoliv pobočce VZP klient dostane bodovou kartu (popř. si ji může vytisknout z internetu – http://www.vzp.cz/uploads/document/karta-zdravy-zivot-2.pdf), na kterou sbírá body za preventivní prohlídky (praktický lékař, gynekolog, stomatolog …), za očkování popř. pohyb, za sdělení kontaktu atd. Aby bylo prokazatelné, že skutečně absolvoval preventivní prohlídku, je potřeba, aby do této bodové karty dal lékař razítko a datum. Pokud si klient kartu zapomene k lékaři vzít, můžeme si preventivní prohlídky najít ve výkazu zdravotní péče – zde je však nutno počítat s tříměsíčním zpožděním. Počítají se všechny preventivní prohlídky, které byly absolvovány v roce 2013. Poté jen stačí přinést doklad o zaplacení toho, co bude chtít klient od nás proplatit, a 1.500 Kč může být jeho. Tolik zhruba k příspěvkům. Více naleznete na http://www.vzp.cz/klienti/vyhody-a-prispevky/klub-pevneho-zdravi a http://www.vzp.cz/klienti/vyhody-a-prispevky/financni-prispevky/zdravy-zivot.

Nic Vás to nebude stát, máte další motivaci k aktivitám i péči o sebe a můžete také ušetřit dost peněz.

Další informace najdete u nás na www.nordicwalker.cz .

Takže vítejte v klubu a můžeme začít!

Nordic Walker.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Hahn | pátek 29.3.2013 14:55 | karma článku: 6,35 | přečteno: 1221x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30