Jednání o míru na Ukrajině? Vážně?

Nemám ve zvyku býti prorokem, ale v tomto případě se obávám, že není co řešit, o čem a s kým rokovat. Není s kým uzavřít jakoukoli dohodu, která by měla smysl v tom, že by byla dodržena.Alibisti z Německa a Francie, lháři z Ruska a ze strany separatistů a zoufalí Ukrajinci i kdyby se sešli u jednoho stolu...v Minsku, či kdekoli jinde.

I kdyby se na čemkoli dohodli, cokoli stvrdili přísahou a podepsali krví - nic to nebude znamenat.
Putin a jeho separatisti vedení jeho důstojníky, zásobováni jeho zbraněmi a podporováni jeho armádou, která teď výmluvně napíná svaly na Krymu a za hranicemi s Ukrajinou budou nadále zabíjet Ukrajince a usilovat o další kilometry území svrchovaného státu jménem Ukrajina.
Putin nic nedodrží a k nedodržení se opět nepřizná. Bude dál lhát, vysmívat se celému světu a bude dál prolévat krev.
Všichni opatrní znepokojení směšní hlupáci z EU s pokrčenými obočími stále doufající v nějaký pevný bod budou zase jen o něco víc směšní a znepokojení.
Putin leží zákeřně v úkrytu, střílí lidi jednou rukou a ve druhé má bílou vlajku. Do toho stále volá všechny k zodpovědnosti a k jednání o míru. Všechny kritizuje a obviňuje a on největší viník se ještě bude schopen vydávat za oběť.
Mává zakrvácenou bílou fanglí a jeho ukázováček nepřestane mačkat spoušť. Poskoci mu vyměňují zásobníky a davy těch pohostinných ruských slovanů freneticky tleskají. Je to upřímný potlesk z upřímného nadšení, nebo jako v Severní Koreji?

Nic jiného, než dodávky zbraní Ukrajině nepomůže a všichni to vědí.
Vědí to Ukrajinci, Němci, Francouzi a i Putin. Vědí to i "váleční štváči z Volstrýtu", kteří jediní snad budou mít koule na to, aby to udělali. Proč je tomu tak? DoČtete se zde - co je IMPÉRIUM LŽI.
Jak dlouho ještě? Kolik ukrajinské krve? Kolik ruské? Matky ruských vojáků s hrůzou čekají na návrat dalšího "humanitárního konvoje". Na Ukrajinu vozí zbraně a naftu. Zpátky ruské mrtvoly, které nebudou identifikovány a skončí v hromadných hrobech. Na kamion se jich vejde až 200, ale lidi jsou jen materiál. Za vlast - za Putina!
Na dovolené občas dojde k úrazu.

Vladimír Vladimírovič je v poslední době v obličeji nezvykle oteklý. Je to následek jen špatného spánku, protože se bojí ke komukoli již otočit zády?
Nebo že by skutečně ta slinivka?
Fandím slinivce.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Hahn | středa 11.2.2015 8:00 | karma článku: 17,95 | přečteno: 1285x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30