Debatu prezidentských kandidátů na Primě jsem čekal horší.

Jiří Drahoš odolal jak Zemanovi, tak hulvátskému chování jeho pavlačové klaky. Stejně tak neschopnému vedení moderátora.

Sice p. Drahoš nezapřel svou slušnost, takže Zeman si urval svým skákáním do řeči a vleklými přednáškami 2x tolik času, než on (taky díky neschopnému moderátorovi, kterého tam mohli dát jen na fotce), ale přesto se nedal a jak řekl, tak udělal.
Rány přijímal i vracel a vracel efektivněji, než bych byl býval čekal.

Sice ho několikrát mírně znervóznělo vulgární povykování klaky M. Zemana složené z vybraných dlaždičů a pavlačových Blažen, které jej také připravovalo o čas a koncentraci (patrně dle zadání), ale zvládl to.
Takže za mne dobrý.

Během diskuse (pokud tu frašku pod neschopným vedením Karla Voříška tak lze nazvat) Miloš Zeman 7x lhal, Drahoš uvedl nepravdivou informaci 2x. Slovo lhal uvádím u M. Zemana proto, že je již několikrát soudem usvědčeným lhářem. Odbornou analýzu debaty najdete zde
Co bych nečekal je fakt, že mi Miloše Zemana bylo na konci skoro opravdu upřímně líto ve chvíli, kdy se chtěl rozloučit taky ve stoje a zbídačeně, rozklepaně povstal na těch neposlušných nohách, co ho už prostě neunesou.
Jak ho nemám rád, tak v té chvíli jsem s ním cítil. Že se nechce vzdát a definitivně usednout na vozík a tak se pořád pere.
Ale myslím si, že je to zbytečné, nic mu to nepřináší a vozík by byl snad i důstojnější.
Seděli na něm podstatně větší frajeři. Ostatně celková zchátralost, která ze současného prezidenta vyzařuje, budí dojem, že mu nestačí zapsat se do historie jako náš první prezident volená referendem. Jako by chtěl v úřadu být do konce života. Myslí si, že by mu jeho ješitnost mohla dopřát odpočinek na Vysočině, ale patrně to budou muset udělat voliči.

Tak doufám, že diskuse na obrazovce České televize bude objektivnější a oba kandidáti dostanou stejný prostor pro svá vyjádření.

Autor: Petr Hahn | středa 24.1.2018 20:24 | karma článku: 17,57 | přečteno: 589x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30

Petr Hahn

Prezidenta jsem volil zodpovědně

13.1.2018 v 11:37 | Karma: 20,28