Co na to Gorol s Tancošem?

Tak-a je to. Už se potvrdilo, co stejně každý čekal. Cikáni Tatárové napadli v Tanvaldu důchodce a ten se zbraní bránil.

Nepříliš chytrý, zato však o to hlasitější romský aktivista Gorol, následovaný soukmenovcem Tancošem můžou teď třeba vysvětlil, kde vzali slova o popravě, apod.

Nebylo to třeba šíření poplašné zprávy?

Útok na důchodce byl navíc podle policejní verze výsledku rekonstrukce veden velice brutálním způsobem, takže ten měl jediné štěstí-pistoli.

Jinak by tu už pravděpodobně nebyl, na jeho pohřbu by bylo podstatně méně lidí a taky policistů, kteří v Tanvaldu naštěstí ochránili 300 cikánů+anarchisty před dvacítkou nesouhlasících.

Postřelený Tatár, který celou dobu lže o výpadku paměti je stejně jako jeho bratr vinen přepadením a nejspíš také pokusem o vraždu (ale jsou to stateční kluci-byli s nožem na důchodce jen dva a většinou je zapotřebí více romů na jednoho).

Půjde k soudu a do basy, nebo chudák díky výpadku paměti bude pobírat podporu, nemocenskou, invalidní důchod, sociální příspěvky, příspěvky na bydlení, na děti, na televizi, na záclony, na hernu, na drogy…?

Ještě bychom mu mohli ze svých daní zaplatit poplatek za to, že přišel o bratra a bolestné.

Zajímavé je, že jak píše romea.cz, vypovídal (viz. bílý text-to není ironie)), ale když byl u výslechu, konečně dolehla amnezie.

Škoda jen, že neměl pistoli někdo z postižených ve Varnsdorfu, když šestice cikánů napadla staré rodiče, jdoucí vyprovodit syna.

Třeba jejich syn nemusel mít pohmožděnou krční páteř, otok mozku, atd. po zákeřném úderu kamenem, naopak někdo jiný mohl zaslouženě obdržet……odměnu.

 

Autor: Petr Hahn | pátek 13.1.2012 18:45 | karma článku: 38,07 | přečteno: 2264x
  • Další články autora

Petr Hahn

Inaugurační blivajz.

8.3.2018 v 20:58 | Karma: 27,99

Petr Hahn

Voloďa volá Milošovi

26.2.2018 v 12:23 | Karma: 24,69

Petr Hahn

Mstivost a podlost opět NA HRAD!

27.1.2018 v 19:15 | Karma: 31,30