Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ladies and gentlemen Britney Spears is back!

Více jak dva roky uběhly od vydání jejího posledního singlu Someday (I Will Understand), za tu dobu stihla kupu věcí. Porodit v té době už očekávaného potomka, poté ho skoro upustit na zem, povít svému manželovi další dítko, které přišlo na svět rok po tom prvním. Do té doby téměř úžasná idylka. Jenže pak přišel rozvod, večírky s Paris a následný pobyt v léčebně, zkrátka velká hvězda Britney Spears spadla až na úplné dno. Teď se z něj zvedá a právě dnes vyšel její nový singl, na který má v listopadu navázat i nové album.  

Britney Spearsbritney.com

Psal se rok 1998 a hitparády začala bortit tehdy neznámá Britney Spears, která se ve školní uniformě, dvěma copy stala přes noc snem všech pedofilů. Její hit Baby One More Time vyhrál snad všechno co se dalo,a i když samotné album nebylo nikterak převratné a třeba takový Rolling Stone jej odsoudil do propadlišť, zbytek světa byl jiného názoru a Britney se dočkala téměř dvacetimilionového prodeje desky. Vydávala jeden singl za druhým, stihla se sdružit s Justinem Timberlakem a přitom o sobě prohlašovat, že je nedotčená panna. Tehdy ji to ještě všichni věřili.

 

Pak ale přišla třetí deska nazvaná jednoduše Britney a prodeje začaly rapidně klesat (i když kdo může 10 milionů považovat za neúspěch). Píseň Im Not a Girl, Not Yet a Woman získala dokonce nešťastné ocenění za nejhorší píseň a tomu všemu nezdaru tehdy nepomohl ani rozchod s Timberlakem. Přišel čas na první pauzu.

 

V roce 2003 vyšlo Britneyino úplně jiné a podle fanoušků její nejlepší album In the Zone, které propagovala už ne jako panna, ale jako nespoutaná dračice, která se políbila i během udílení MTV Video Music Awards s Madonnou a dokonce se na pár hodin provdala za kamaráda z dětství Jasona Alexandra, prostě jen tak z hecu. Singl Toxic ji po dlouhatánské době vrátil do Top 10 nejprestižnější americké hitparády Billboard Hot 100 a mohlo se začít slavit. Teda do chvíle než potkala tanečníka Kevina Federlinea a umanula si, že si ho za každou cenu vezme. To také v září 2004 udělala a ihned začala do světa vykřikovat, že se touží stát matkou. První dítko, syn se jí narodil rok po svatbě a poprvé se začalo mluvit o tom, že jí to v manželství moc neklape, krizi se ale pokusili zalepit dalším dítětem, které se narodilo přesně rok po tom prvním. V listopadu 2006, ale manželství Britney a Kevina nevydrželo a požádali o rozvod.

 

Tady začala neslavná etapa Britney, která ji víceméně zničila, ale také ji neskutečně nakopla do další práce. Tehdy se přes den starala o svá dítka a v noci vyrážela do ulic s celebritami jako jsou Paris Hilton nebo Lindsay Lohan. Internet oběhly snímky Britney, která je úplně namol a Britney, která s „radostí“ ukazuje světu svůj klín.

 

Na začátku roku 2007 přišla ale událost, která všechny šokovala, Britney si před zraky nesnesitelných paparazzi, kteří ji denně pronásledují vyholila hlavu. O pár dnů jednoho z novinářů napadla a zbila deštníkem. Její excesy už nevydržel její manažer, který ji poslal na léčení.

 

O měsíc později se Britney opět objevila na veřejnosti, vypadala úplně jinak a bylo jasné, že změnila svůj styl života, šla hodně do sebe a pokusí se o hudební návrat. Ačkoli média pořád přicházejí se senzacechtivými zprávami, jak se zase někde opíjí a že komusi pozvracela šaty a jiné věci, pravda je úplně jiná, Britney Spears celou dobu po návratu z léčebny denně trénuje ve svém tanečním studiu, nahrává nové skladby na desku, která vyjde v listopadu a nechává na svých stránkách vzkazy k zamyšlení. Těžko říct co tím chce říci. Jedno je jisté dnes po více jak dvou letech vypustila do světa své dva nové singly. Jmenují se Gimme More a Cold as Fire. Nejde o nikterak převratné songy, ale vypadá to na návrat ve velkém stylu, který ji její fanoušci moc přejí.

 

Já si také přeji, aby se jí to povedlo, ale mým soukromým přáním ohledně Britney je, slyšet ji někdy odzpívat naživo celý koncert. Inu doba playbacku pomalu ale jistě končí.  

Autor: Katka Guziurová | pátek 31.8.2007 16:02 | karma článku: 7,98 | přečteno: 1330x
  • Další články autora

Katka Guziurová

Nadpis

perex perex perex perex perex perex eme, protože je to sympatický klučina, který se snaží. Ale jeho deska je nerozeznatelná od alb Chrise Browna, Jaye Seana nebo Ushera. Eponymní debut nabízí tři opravdové vrcholy - první tři singly. Zbylých sedm zářezů jsou bezduché, nezajímavé, cajdákovité, okopírované, nená......

18.5.2009 v 23:34 | Karma: 18,81 | Přečteno: 3181x | Diskuse| Ostatní

Katka Guziurová

Včerejší večer s "Eurovizí"

Nějak si nemůžu vysvětlit čím Tereza Kerndlová tak zaujala, že postoupila do semifinále evropské pěvecké soutěže Eurovision Contest. Včerejší večer mi přišel prostě zvláštní, protože si nejsem jistá jestli z české zástupkyně padnou v Bělehradě na p***l.

27.1.2008 v 11:44 | Karma: 15,66 | Přečteno: 1903x | Diskuse| Kultura

Katka Guziurová

Kterak Beatsteaks málem zboříli Roxy

Měla jsem v plánu na akci, která se v Roxy odehrála 30. října napsat kladnou recenzi i v případě, že by to nestálo za nic. Jenže ono to za to stálo! Beatsteaks rozsekali na maličké kousíčky bezmála tisícový dav a hudební klub Roxy se otřásal v základech.

3.11.2007 v 13:57 | Karma: 16,29 | Přečteno: 3948x | Diskuse| Kultura

Katka Guziurová

MTV Europe Music Awards 2007 se blíží

1. listopadu se v Mnichově budou udílet (ano, dá se tak nazvat) prestižní evropské ceny MTV. Letos mohli diváci volit už i nominace, ze kterých nyní mohou volit ještě svého potencionálního vítěze. Kdo je ale favoritem a kdo by do boje o ceny neměl teoreticky zasáhnout?

18.10.2007 v 21:14 | Karma: 7,10 | Přečteno: 1010x | Diskuse| Kultura

Katka Guziurová

Beatsteaks – fenomén z Německa

Když se řekne německá hudba, hodně lidem naskáče husí kůže, protože si vybaví „bandu usmolenců“, kteří si říkají Tokio Hotel, po jejichž vzoru si jejich dcerky, neteřinky, sestřenice apod. nechaly udělat černý přeliv a pár nových dírek do ucha, aby je mělo co držet u země, když ne gravitace. Mě se vybaví punk rockeři Beatsteaks, kapela ke které jsem byla dlouho skeptická, a která mě svými deskami posadila na pozadí a ukázala mi proč je Němci tak milují.

14.10.2007 v 12:42 | Karma: 11,69 | Přečteno: 2735x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Práce k lidem patří, hodnotí účastníci první máj. Oslavy zdůrazňují i politici

1. května 2024,  aktualizováno  15:56

Politické strany, hnutí a spolky a jejich příznivci se sešli k oslavám prvního máje. V Praze se...

Hrál na počítači a nechodil ven. Policisté u něj doma našli varnu pervitinu

1. května 2024  15:51

V bytě na okraji Brna našla policie varnu pervitinu, podezřelý muž skončil ve vazbě. Stíhaná je i...

Na synagogu ve Varšavě kdosi hodil Molotov, čin odsoudil Duda i ambasáda USA

1. května 2024  14:10,  aktualizováno  15:48

Neznámý útočník v noci na středu hodil tři zápalné lahve na synagogu v centru Varšavy. Případ...

Zatýkáme migranty pro první vlnu deportací do Rwandy, oznámil Londýn

1. května 2024  15:45

Britská policie ve středu začala se zadržováním migrantů, kteří do Británie přišli nelegálně a byli...

Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene
Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene

S příjemnými hřejivými pocity ze slunečních paprsků k nám ale míří i nebezpečné UV záření. To na nás působí celoročně, a proto je důležité sebe i...

  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1789x
Člověk, který žije svůj život