- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Smažený lilek si dávám vždy, když jedu do Dunajské Stredy. Je tam restaurace Kulacz a tam mi jej udělají i když není na jídelním lístku. Pokoušela jsem se o to několikrát sama, ale po "vypocení" mi lilek zhadrovatí a ani pokus o čerstvý lilek mi nevyšel. Kuchař z DS mi už doporučil nedávat na něj mouku, ale pořád nevím, jak to udělat aby byl pevný, jako čerstvý.
se mi všechna ta tři jídla hodně zamlouvala. Jen mě zarazil ten závěrečný obrázek, na kterém jsou narovnána na jednom talíři.
nejlépe vynikne jeho chuť,když je čistý a jen jemně osmažený na olivovém oleji. Horký ho pokapene marinádou z citronu a česneku, pak můžeme posypat sýrem,třeba i balkánským. Aby se rychle osmažil do voňava a nenacucal moc tuku, dáváme ho na hodinu dobře posolený nechat pustit vodu.
To je dobrý tip, děkuji
O barbarství povídejte paní Sandtnerové
pokud přidáte na kostičky nakrájenou nakládanou okurku a vše zalejete šlehačkou
a dáte zapéct jsou to klasické francouzské brambory. Dobrou chuť