Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Vestra

12. 2. 2011 9:54
Smažený lilek

Smažený lilek si dávám vždy, když jedu do Dunajské Stredy. Je tam restaurace Kulacz a tam mi jej udělají i když není na jídelním lístku.  Pokoušela jsem se o to několikrát sama, ale po "vypocení" mi lilek zhadrovatí a ani pokus o čerstvý lilek mi nevyšel. Kuchař z DS mi už doporučil nedávat na něj mouku, ale pořád nevím, jak to udělat aby byl pevný, jako čerstvý.

0 0
možnosti
IX

IfčaX

15. 6. 2010 22:51
Z textu

se mi všechna ta tři jídla hodně zamlouvala. Jen mě zarazil ten závěrečný obrázek, na kterém jsou narovnána na jednom talíři.

0 0
možnosti
AG

ančovička

16. 6. 2010 7:20
Re: Z textu

jsme hladoviny :-)

0 0
možnosti
BR

Stobka

15. 6. 2010 19:35
Lilek obalovaný je barbarství,

nejlépe vynikne jeho chuť,když je čistý a jen jemně osmažený na olivovém oleji. Horký ho pokapene marinádou z citronu a česneku, pak můžeme posypat sýrem,třeba i balkánským. Aby se rychle osmažil do voňava a nenacucal moc tuku, dáváme ho na hodinu dobře posolený nechat pustit vodu.

0 0
možnosti
AG

ančovička

15. 6. 2010 21:36
Re: Lilek obalovaný je barbarství,

To je dobrý tip, děkuji

O barbarství povídejte paní Sandtnerové :-);-)

0 0
možnosti
JH

bell

15. 6. 2010 19:30
pečené brambory /44/

pokud přidáte na kostičky nakrájenou nakládanou okurku a vše zalejete šlehačkou

a dáte zapéct jsou to klasické francouzské brambory.  Dobrou chuť

0 0
možnosti
AG

ančovička

15. 6. 2010 21:37
Re: pečené brambory /44/

No vida! Děkuji

0 0
možnosti
OU

15. 6. 2010 19:01
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti