Děkujeme za pochopení.
Vestra
Smažený lilek
Smažený lilek si dávám vždy, když jedu do Dunajské Stredy. Je tam restaurace Kulacz a tam mi jej udělají i když není na jídelním lístku. Pokoušela jsem se o to několikrát sama, ale po "vypocení" mi lilek zhadrovatí a ani pokus o čerstvý lilek mi nevyšel. Kuchař z DS mi už doporučil nedávat na něj mouku, ale pořád nevím, jak to udělat aby byl pevný, jako čerstvý.
IfčaX
Z textu
se mi všechna ta tři jídla hodně zamlouvala. Jen mě zarazil ten závěrečný obrázek, na kterém jsou narovnána na jednom talíři.
Stobka
Lilek obalovaný je barbarství,
nejlépe vynikne jeho chuť,když je čistý a jen jemně osmažený na olivovém oleji. Horký ho pokapene marinádou z citronu a česneku, pak můžeme posypat sýrem,třeba i balkánským. Aby se rychle osmažil do voňava a nenacucal moc tuku, dáváme ho na hodinu dobře posolený nechat pustit vodu.
ančovička
Re: Lilek obalovaný je barbarství,
To je dobrý tip, děkuji
O barbarství povídejte paní Sandtnerové
bell
pečené brambory /44/
pokud přidáte na kostičky nakrájenou nakládanou okurku a vše zalejete šlehačkou
a dáte zapéct jsou to klasické francouzské brambory. Dobrou chuť
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3359x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz