Děkujeme za pochopení.
Jarcho
Váš blog je nejlepší.
Jestli ale mohu poprosit: uveďte, kolik lidí to jedlo a jak jim to chutnalo. A jestli počítáte s tím, že se k danému jídlu ještě vrátíte a budete ho znovu vyrábět (ne kvůli projektu, ale pro radost, že bylo dobré nebo rychlé nebo levné atd.).
ančovička
Re: Váš blog je nejlepší.
Jedli jsme to 4 lidi 2 dny. Dělala jsem to celkem z 1kg masa a 250g zelí. Maso stálo 89 kč. Ostatní ingredience klasicky. chutnalo nám to bezvadně, sádlo se ukázalo jako úžo žúžo.
Rob J.H.
paráda,
v neděli budu experimentovat s knedlíkem :) A stran gulášku, jistě taky extra, akorát mám radši zahuštěný smetanou spíš než jíškou, ale to jen tak na okraj. Ten postup s dušením zelí zvlášť (a ne společně s masem v jednom kastrolu) se občas popisuje jako sékelský guláš, údajně objevený náhodou v jedné hospodě, kdy museli hladovému pozdnímu hostu nastavit zbytek perkeltu zbylým zelím :))
s(h)arka
knedlík v ubrousku
vařívám v jemném plátýnku nebo jsem to zkusila podle kuchařů z TV, vařit v potravinářské folii, ale zůstanu u ubrousku...segedin vypadal dobře, ale na můj vkus moc plaval v sádle...zelí klidně více a maminka to zjemňuje smetanou...
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz