Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jarcho

25. 5. 2010 12:16
Váš blog je nejlepší.

Jestli ale mohu poprosit: uveďte, kolik lidí to jedlo a jak jim to chutnalo. A jestli počítáte s tím, že se k danému jídlu ještě vrátíte a budete ho znovu vyrábět (ne kvůli projektu, ale pro radost, že bylo dobré nebo rychlé nebo levné atd.).

0 0
možnosti
AG

ančovička

25. 5. 2010 17:26
Re: Váš blog je nejlepší.

Jedli jsme to 4 lidi 2 dny. Dělala jsem to celkem z 1kg masa a 250g zelí. Maso stálo 89 kč. Ostatní ingredience klasicky. chutnalo nám to bezvadně, sádlo se ukázalo jako úžo žúžo.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

25. 5. 2010 11:09
paráda,

v neděli budu experimentovat s knedlíkem :) A stran gulášku, jistě taky extra, akorát mám radši zahuštěný smetanou spíš než jíškou, ale to jen tak na okraj. Ten postup s dušením zelí zvlášť (a ne společně s masem v jednom kastrolu) se občas popisuje jako sékelský guláš, údajně objevený náhodou v jedné hospodě, kdy museli hladovému pozdnímu hostu nastavit zbytek perkeltu zbylým zelím :))

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

25. 5. 2010 11:07
knedlík v ubrousku

vařívám v jemném plátýnku nebo jsem to zkusila podle kuchařů z TV, vařit v potravinářské folii, ale zůstanu u ubrousku...segedin vypadal dobře, ale na můj vkus moc plaval v sádle...zelí klidně více a maminka to zjemňuje smetanou...R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky