Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pronovais

13. 10. 2010 14:49
Lilky

se nejdříve potily, nebo hned na pánev? Měla bych strach, že zhořknou...

0 0
možnosti
P

Pronovais

13. 10. 2010 14:50
Re: Lilky

Koukám že dotaz byl již vzesen a i zodpovězen:-)R^

0 0
možnosti
F

facebook

8. 10. 2010 10:13
francie v kuchyni

super!R^krásné fotky. A co takhle k tomu suffle ?? at je menu  francouzské :-)

0 0
možnosti
B

bororo3

7. 10. 2010 19:37
Návštěva

vašich stránek byla tuze příjemná, díky.

(A hnidopich by dodal, správně to je "aubergines aux tomates".)

0 0
možnosti
AG

ančovička

7. 10. 2010 21:48
Re: Návštěva

R^ "á la tomat" jsem opsala ze Sandtnerky, tak zkuste napsat paní Marii :-)

0 0
možnosti
G

garumna

7. 10. 2010 17:28
Karma!

Lilky miluju, takze jenom slintam jako Pavlovuv pes :) Tak mam zase co varit :)

Jinak vcera jsem zkousela zelnici dle Sandtnerky a je opravdu rychla a dobra :)

0 0
možnosti
AG

ančovička

7. 10. 2010 21:48
Re: Karma!

:-)R^

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

7. 10. 2010 16:51
Ty lilky

jste nechala vypotit vodu, nebo rovnou smažíte, a jak dlouho? Mám neblahou zkušenost, že bez vypocení vody bývají při smažení i zapékání gumové a někdy zůstanou nahořklé, ať trvá příprava různě dlouho.

0 0
možnosti
AG

ančovička

7. 10. 2010 21:46
Re: Ty lilky

Vypotit. Tuhle radu jsem snad slyšela úplně všude a tak se jí držím. O případné nahořklosti jsem také slyšela, takže prostě jistotka je jistotka...

0 0
možnosti

mamina2

7. 10. 2010 15:00
Celerová polévka

Tu celerovou polévku děláme v ještě jednodušší variantě, ale nám taky moc chutná. Stačí pořádný kus celeru a jednu větší bramboru pokrájet na kostičky a uvařit s kmínem, solí a pepřem. Pak už jen rozmixovat a vylepšit kouskem másla. Podává se se smaženou houstičkou.

0 0
možnosti