- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
se nejdříve potily, nebo hned na pánev? Měla bych strach, že zhořknou...
super!krásné fotky. A co takhle k tomu suffle ?? at je menu francouzské
vašich stránek byla tuze příjemná, díky.
(A hnidopich by dodal, správně to je "aubergines aux tomates".)
"á la tomat" jsem opsala ze Sandtnerky, tak zkuste napsat paní Marii
Lilky miluju, takze jenom slintam jako Pavlovuv pes :) Tak mam zase co varit :)
Jinak vcera jsem zkousela zelnici dle Sandtnerky a je opravdu rychla a dobra :)
jste nechala vypotit vodu, nebo rovnou smažíte, a jak dlouho? Mám neblahou zkušenost, že bez vypocení vody bývají při smažení i zapékání gumové a někdy zůstanou nahořklé, ať trvá příprava různě dlouho.
Vypotit. Tuhle radu jsem snad slyšela úplně všude a tak se jí držím. O případné nahořklosti jsem také slyšela, takže prostě jistotka je jistotka...
Tu celerovou polévku děláme v ještě jednodušší variantě, ale nám taky moc chutná. Stačí pořádný kus celeru a jednu větší bramboru pokrájet na kostičky a uvařit s kmínem, solí a pepřem. Pak už jen rozmixovat a vylepšit kouskem másla. Podává se se smaženou houstičkou.