Děkujeme za pochopení.
Pronovais
Lilky
se nejdříve potily, nebo hned na pánev? Měla bych strach, že zhořknou...
francie v kuchyni
super!krásné fotky. A co takhle k tomu suffle ?? at je menu francouzské
bororo3
Návštěva
vašich stránek byla tuze příjemná, díky.
(A hnidopich by dodal, správně to je "aubergines aux tomates".)
ančovička
Re: Návštěva
"á la tomat" jsem opsala ze Sandtnerky, tak zkuste napsat paní Marii
garumna
Karma!
Lilky miluju, takze jenom slintam jako Pavlovuv pes :) Tak mam zase co varit :)
Jinak vcera jsem zkousela zelnici dle Sandtnerky a je opravdu rychla a dobra :)
pralinka_rumova
Ty lilky
jste nechala vypotit vodu, nebo rovnou smažíte, a jak dlouho? Mám neblahou zkušenost, že bez vypocení vody bývají při smažení i zapékání gumové a někdy zůstanou nahořklé, ať trvá příprava různě dlouho.
ančovička
Re: Ty lilky
Vypotit. Tuhle radu jsem snad slyšela úplně všude a tak se jí držím. O případné nahořklosti jsem také slyšela, takže prostě jistotka je jistotka...
mamina2
Celerová polévka
Tu celerovou polévku děláme v ještě jednodušší variantě, ale nám taky moc chutná. Stačí pořádný kus celeru a jednu větší bramboru pokrájet na kostičky a uvařit s kmínem, solí a pepřem. Pak už jen rozmixovat a vylepšit kouskem másla. Podává se se smaženou houstičkou.
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3359x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz