Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

vilemina

22. 6. 2010 12:51
pěkný blog

Narazila jsem na tenhle blog  - líbí se mi.  J&J mě též zaujal, sama jen částečně vařím dle Kejřky...mám foodblotuhle adresu do své odkazovny!

Budu držet palce a zase zajdu...:-)

vilemina

0 0
možnosti
AG

ančovička

23. 6. 2010 0:21
Re: pěkný blog

:-) děkuji, budu se těšit na Vaše vzkazy

0 0
možnosti
T

Txy

22. 6. 2010 11:31
Hezký narozky, Aničko,

jsem už dědek velmi starý a vždycky mne potěší, když některá mladá dívka dobře vaří a má to navíc jako koníčka. U nás se vaří (dle názoru rodiny a hostů a vylízaných talířů) velice dobře, ačkoliv mám alergii na cibuli a tudíž vaříme zásadně bez cibule. Tomu ale po ochutnání nikdo nevěří, protože si vaření bez cibule nikdo neumí představt. Jde to, a jde to velice dobře. Dokonce i vynikající guláš a segedín takto jde! Sandtnerku (i Magdalenu Dobromilu) máme, podle Sandtnerky vařila už moje maminka před válkou. Ovšem jen speciality, jinak - stejně jako já a moje žena - kuchařku nepotřebovala. Držím palce!

0 0
možnosti
AG

ančovička

23. 6. 2010 0:20
Re: Hezký narozky, Aničko,

Děkuji za přání, s cibulí souhlasím, nahradit se dá ledacos :) ale zrovna recept na guláš bez cibule by mě zajímal...

0 0
možnosti
MH

mylena

20. 6. 2010 17:04
Ňamňam

Už od pohledu ňamózní, jen by to asi chtělo potravinářský provázek. Tenhle váš chlupatý...

0 0
možnosti
AG

ančovička

20. 6. 2010 17:20
Re: Ňamňam

;-D ale byl v pohodě, žádný chlupy jsem z pusy nevyndavala. Furt lepší než viskocil... 

0 0
možnosti
MM

captain cook

20. 6. 2010 16:39
chutne cteni

dik.

Jak se divam na recept na bramborove kulicky, vzpomnel jsem si na moji babicku: "Kdyz chces, aby neco drzelo pohromade a nerozpadavalo se, vrzni tam bilek nebo dva".

0 0
možnosti
C

cojanato

20. 6. 2010 14:16
Dodatečně......

.....přeju k těm narozkám, Aničko !:-).....

Zase musím dát karmuR^Už jen za tu snahu něco dobrého uvařit.

Plněný rajčata, super ! S těma kuličkama bych si nedělal starosti, normální kroketky nebo hranolky je běžná rutina. A ty roštěnky, to je už na pohled provokace ! Jsem po dobrém obědě a na to se musím koukat ?;-D 

Ježíšikriste, ;-O já bych už zase jedl !

0 0
možnosti
VM

Atka01

20. 6. 2010 13:01
pěkné

připojuji se ke gratulantům k narozeninám, článek moc hezky napsaný, příjemné čtení, držím palce na další receptyR^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky