- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Narazila jsem na tenhle blog - líbí se mi. J&J mě též zaujal, sama jen částečně vařím dle Kejřky...mám foodblotuhle adresu do své odkazovny!
Budu držet palce a zase zajdu...
vilemina
jsem už dědek velmi starý a vždycky mne potěší, když některá mladá dívka dobře vaří a má to navíc jako koníčka. U nás se vaří (dle názoru rodiny a hostů a vylízaných talířů) velice dobře, ačkoliv mám alergii na cibuli a tudíž vaříme zásadně bez cibule. Tomu ale po ochutnání nikdo nevěří, protože si vaření bez cibule nikdo neumí představt. Jde to, a jde to velice dobře. Dokonce i vynikající guláš a segedín takto jde! Sandtnerku (i Magdalenu Dobromilu) máme, podle Sandtnerky vařila už moje maminka před válkou. Ovšem jen speciality, jinak - stejně jako já a moje žena - kuchařku nepotřebovala. Držím palce!
Děkuji za přání, s cibulí souhlasím, nahradit se dá ledacos :) ale zrovna recept na guláš bez cibule by mě zajímal...
Už od pohledu ňamózní, jen by to asi chtělo potravinářský provázek. Tenhle váš chlupatý...
ale byl v pohodě, žádný chlupy jsem z pusy nevyndavala. Furt lepší než viskocil...
dik.
Jak se divam na recept na bramborove kulicky, vzpomnel jsem si na moji babicku: "Kdyz chces, aby neco drzelo pohromade a nerozpadavalo se, vrzni tam bilek nebo dva".
.....přeju k těm narozkám, Aničko !.....
Zase musím dát karmuUž jen za tu snahu něco dobrého uvařit.
Plněný rajčata, super ! S těma kuličkama bych si nedělal starosti, normální kroketky nebo hranolky je běžná rutina. A ty roštěnky, to je už na pohled provokace ! Jsem po dobrém obědě a na to se musím koukat ?
Ježíšikriste, já bych už zase jedl !
připojuji se ke gratulantům k narozeninám, článek moc hezky napsaný, příjemné čtení, držím palce na další recepty