Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

D66

10. 3. 2011 16:04
...

.... fuj, to jsem se lekla! HORST! ;-D;-D;-D Jinak R^! ;-)

0 0
možnosti
AP

Anselm

10. 3. 2011 16:03
Půl sta za tři kousky

je opravdu dost. Z konce šedesátých let si pamatuju celá pole vodnice, jezedáci to používali jako krmivo pro zvířata, takže to snad není až takový kumšt vypěstovat.  On bude asi nějaký rozdíl mezi tou krmnou a pro lidi, ale i tak, je to pořád jeden druh.

Tu chuť si taky ještě dokážu vybavit, osobně bych asi tu padesátku utratil radši za kedlubny.

0 0
možnosti
AG

ančovička

10. 3. 2011 21:42
Re: Půl sta za tři kousky

souhlas, na pěstování je určitě snadná, jen prostě trošku zapomenutá...padesátka vyletěla komínem holt no..ale kolik jsem se jí už nahledala..cha..

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

10. 3. 2011 15:29
hezká a šikovná

;-) ......tak už jste hodně za stovkou....máte můj obdiv a karmuR^

0 0
možnosti
AG

ančovička

10. 3. 2011 21:40
Re: hezká a šikovná

díky..už aby byly dvě ty kila...

0 0
možnosti
PU

Pulp Fiction

10. 3. 2011 15:24
Milá Aničko,

nechcete mě? Budu na Vás strašně hodnej ;-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

10. 3. 2011 15:29
Re: Milá Aničko,

;-D

0 0
možnosti
AA

Saša

10. 3. 2011 15:10
Ten kráječ

je jeden z nejlepších, jaký jsme kdy v kuchyni měli.

Dal jsem ho kdysi dávno manželce jako dárek a mnoho roků mne za to chválila.

0 0
možnosti
AG

ančovička

10. 3. 2011 21:37
Re: Ten kráječ

tak to potom jo, asi ještě budu muset objevit jeho kouzlo...

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

10. 3. 2011 14:26
Vodnice ...

Kdepak vodnice, ta se da sehnat aspon obcas, ale turin nemohu sehnat ani kdybych se rozkrajel ...

0 0
možnosti
EJ

eveli17

10. 3. 2011 15:29
Re: Vodnice ...

No, co je to tuřín taky nevím a hrozně by mě to zajímalo, protože můj syn ho má v slovíčkách z angličtiny (turnip). Vzniklo z toho jenom jméno pro morče - Tuřák ;).

0 0
možnosti
JN

Požitkář

10. 3. 2011 14:25
Taky si myslím, že je to rukama ...

... no a V-kráječ je to jediné, co kdy stálo u WS za to. Z vlastní zkušenosti, jsem z Hodonína a mám jejich prodejnu skoro pod okny ;-)

0 0
možnosti
AG

ančovička

10. 3. 2011 14:45
Re: Taky si myslím, že je to rukama ...

Dobrá dobrá, asi budu muset příště zvolit jinou techniku. :-)

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

10. 3. 2011 13:46
V5 kráječ...

mám ten samý co Vy a jde na něm krájet i to zelí, jen musíte mít nakloněný ten kráječ, vodorovně toho moc nepokrájíte, to Vám lítá ten vkládací forichtung s krájecími hroty ;-)

0 0
možnosti
AG

ančovička

10. 3. 2011 21:35
Re: V5 kráječ...

jojo, možná taky na tom bude mít svůj podíl to, že je to prasklý celý :D

0 0
možnosti
F

facebook

10. 3. 2011 13:40
zelí

krásné foto! a co s vodnici podniknete?? Já už hledala v sandtnerové a nic jsem nenašla :-)))Ale Ramsay má receptu s vodnici dost :-))

Knedlík je domácí ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky