- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
je opravdu dost. Z konce šedesátých let si pamatuju celá pole vodnice, jezedáci to používali jako krmivo pro zvířata, takže to snad není až takový kumšt vypěstovat. On bude asi nějaký rozdíl mezi tou krmnou a pro lidi, ale i tak, je to pořád jeden druh.
Tu chuť si taky ještě dokážu vybavit, osobně bych asi tu padesátku utratil radši za kedlubny.
souhlas, na pěstování je určitě snadná, jen prostě trošku zapomenutá...padesátka vyletěla komínem holt no..ale kolik jsem se jí už nahledala..cha..
......tak už jste hodně za stovkou....máte můj obdiv a karmu
je jeden z nejlepších, jaký jsme kdy v kuchyni měli.
Dal jsem ho kdysi dávno manželce jako dárek a mnoho roků mne za to chválila.
tak to potom jo, asi ještě budu muset objevit jeho kouzlo...
Kdepak vodnice, ta se da sehnat aspon obcas, ale turin nemohu sehnat ani kdybych se rozkrajel ...
No, co je to tuřín taky nevím a hrozně by mě to zajímalo, protože můj syn ho má v slovíčkách z angličtiny (turnip). Vzniklo z toho jenom jméno pro morče - Tuřák ;).
... no a V-kráječ je to jediné, co kdy stálo u WS za to. Z vlastní zkušenosti, jsem z Hodonína a mám jejich prodejnu skoro pod okny
Dobrá dobrá, asi budu muset příště zvolit jinou techniku.
mám ten samý co Vy a jde na něm krájet i to zelí, jen musíte mít nakloněný ten kráječ, vodorovně toho moc nepokrájíte, to Vám lítá ten vkládací forichtung s krájecími hroty
jojo, možná taky na tom bude mít svůj podíl to, že je to prasklý celý :D
krásné foto! a co s vodnici podniknete?? Já už hledala v sandtnerové a nic jsem nenašla :-)))Ale Ramsay má receptu s vodnici dost :-))
Knedlík je domácí ?