Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chytry.Levicak

21. 1. 2012 15:23
něco přidám do diskuze

za posledních x let jsem byl na nemocenské ani ne týden.což není vůbec špatný.do práce jsem chodil nachlazený také! i přesto,že má práce byla manuální,tak jsem pracoval celkem v teple a ne venku! díky tomu jsme to v práci přechodil. pracovat venku jdu hend na nemocenskou. ted si srovnejte. sekretářka,která pracuje v teple kanceláře a nepracuje manuálně. ta pokud to není akutní,tak na nemocenkou nemusí. jenže u člověka,který pracuje manuálně a ještě venku v zimě už je pravděpobnější,že na nemocenkou půjde kvůli pracovním podmínkám.jinak nehraji si na hrdinu a tvrdím,že pokud je člověku hodně zle a at už dělá,či nedělá tu sekretářku,tak na nemocenskou jít má!ale dobré nachlazení u jistých profesí. nepočítám kancl přežít dá.

0 0
možnosti

Hufo

21. 1. 2012 23:01
Re: něco přidám do diskuze

tohle má jeden háček. bohužel ta sekretářka často jede do práce busem, kde není bohužel sama. takže pokud někdo je nachcípaný v práci, páč je sám v kanclu, tak by byla slušnost, nejezdit v tu dobu mhd.

u mě se to potvrdilo, když jsem jezdil busem, každý rok jsem lehnul, prostě mi někdo prsknul za krk. a byly to někdy hnusný chřipky. od tý doby co mám 6 roků jinou práci a jezdím autem, tak jsem lehnul jednou.

0 0
možnosti

Ladislav Jílek

21. 1. 2012 15:18
Vzpomínám si

že jednou v práci nastal "čas rozdávání červených karet". Několik kolegů ihned dlouhodobě onemocnělo. Jeden z nich se vždycky chlubil, že 30 let nebyl na nemocenské, což byla pravda. Pobyl dlouho na nemocenské. Čevenou kartu dostal a do roka zemřel.

0 0
možnosti

milenkamikes

21. 1. 2012 15:14
proč

se s těmi kolegy/kolegyněmi/, kteří stále marodí a vy jste přesvědčená, že jen simulují, nerozloučíte? Přece najdete způsob, jak se jich zbavit, ne?Divila bych se, že byste v dnešní době nenašla někoho, kdo si bude práce vážit.VVV

0 0
možnosti

:sham:

20. 2. 2012 15:35
Re: proč

no, to asi zalezi, kde pracujete a jake mate nastavena pravidla. mam u sebe v teamu nekolik jedincu, kteri do prace chodi pozde, pripadne maji acko, chodi pod vlivem a podobne, ale nase uzasna americka korporace, pro kterou pracujeme, priposr...ana z moznych zalob vyhozenych zamestnancu, toto toleruje a je v podstate nemozne se cloveka, ktery nepracuje, elegantne zbavit. je to mozne pouze v pripade, ze behem pul roku udela dostatek pruseru, aby dostal 4 pisemna varovani za poruse ni pracovni kazne. a popravde i tak to jde ztuha. takze se tu morduju uz pres pul roku s clovekem, ktery nic nedela, do prace chodi jako do sokola a vesele si za to bere plat. a dalsich 20 kolegu si rozdeluje za tohoto cloveka jeho praci, abychom byli schopni poskytnout zakaznikum servis, za ktery nam plati. takze mi verte, ze i kdybychom nasli nekoho, od si bude prace vazit a bude pracovat na 100%, nemuzu ho najmout driv, nez se zbavim parazita...

0 0
možnosti

martin013

21. 1. 2012 14:37
Záhada

Jest mi strašnou záhadou, že s kýmkoliv se v této zemi bavíte, nebo od kohokoliv čtete nějaké podnětné myšlenky, spolehlivě se vždy dozvíte, jak strašně maká za druhé. Z prosté logiky mi vychází, že když to říkají všichni, makají všichni jako koně, abych vzpomenul pana Nečase, nebo paní Kolářovou. Pak ať mi někdo vysvětlí, jak je možné, že to tady vypadá, jak vypadá. Musel by to přece být ráj na zemi. Možná by neškodilo, všímat si především sebe a svých pracovních výkonů a hlavně nesrovnávat. A pokud ano, netroubit to veřejně. On se vždy najde někdo jiný z nejbližšího okolí, kdo má pohled úplně jiný.

1 0
možnosti

Jiittkkaa

21. 1. 2012 16:26
Re: Záhada

já myslím, že právě ti, co si všímají především vlastních výkonů a vědí, že nebyli v PN např. téměř tři roky, moc nebaví pracovat za ty, co jsou v PN několikrát ročně. Je to jako byste říkal například, abychom si nevšímali korupce, protože to politici mohou vidět jinak. Možná to u nás vypadá tak, jak vypadá, protože je hodně těch, co na problémy neupozornují a netroubí to veřejně, protože by to mohl někdo vidět jinak;-)

0 0
možnosti

oldiess

21. 1. 2012 12:15
proč jste se nepochlubila kde pracujete?

0 0
možnosti

Jiittkkaa

21. 1. 2012 12:20
Re: proč jste se nepochlubila kde pracujete?

a proč je to důležité? Maslíte, že je to tak výjmečné?

0 0
možnosti

AndreaAnna

21. 1. 2012 11:31
Jituš,

pěkný blog R^;-)

0 0
možnosti

Jiittkkaa

21. 1. 2012 12:20
Re: Jituš,

díky Andreo:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy