Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Jiittkkaa

28. 11. 2008 20:10
Děkuji všem za příspěvky

0 0
možnosti
A

Astr

16. 11. 2008 16:11
od cerpaci stanice?

Predpokladam ze se jedna o pribeh " ze zivota" ze neni  vymyslen aby hanel  "stranu a vladu" pripadne ranny  kapitalismus 19  stoleti  v CSR (Ceske Sametove Republice) nebo  dokonce jak se na jinych  serverech  pise kritizoval "Modre Ptactvo".

Ve statistikach  ctu  ze jste se v CSR bezpecne prehoupli  pres  hranici 20tisic mesicne! Patram  kdo dela tak   krasny prumer a jak  se tvori, zajima mne, kolik bere v prumeru  obsluha u  cerpaci  stanice . A nejen tam,  ve statistice marne hledam  prumerne platy dle profesi.

Dik za kazdou informaci, jakoz i  za kazdy odkaz na jine stranky kde  se  platove relace  uvadi a informace o nich  vyskytuji:-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

17. 11. 2008 16:44
Re: od cerpaci stanice?

Ano je to skutečný příběh, není to vůbec směřováno vládě, jen smutné konstatování a podnět k zamyšlení či povzbuzení pro lidi, kteří také tápou mezi hrdostí na jedné straně a ponížením či pokořením avšak jistou obživou na straně druhé. Jsem přesvědčena o tom, že zdaleka nejsem sama, kdo neustále přidává svá závažíčka na pomyslné misky vah, tu na jednu misku, tu na druhou, aby...Jen pro Vaši informaci, moje poslední výplata nepřesáhla 9700,-za 192 odpracovaných hodin;-(takže tak

0 0
možnosti
V

Vikina

15. 11. 2008 19:27
Ono se k tomu

asi nedá víc připsat, když je to přesně tak, jak popsáno. Jenom si přitom tak nějak říkám, safryš, neměli ti soudruzi učitelé pravdu, když nás coby děti strašili podobnými historkami o kapitalismu?

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

13. 11. 2008 17:25
Oni jsou holky

dál už to nestálo za čtení

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

13. 11. 2008 17:36
Re: Oni jsou holky

Víte, já píšu už delší dobu pořád stejně blbě, tak vážně nechápu proč na ten můj blog pořád chodíte. Už mi došlo, že zkrátka nejsem tím vaším šálkem kávy, takže mi to opravdu nemusíte říkat furt dokola, ale na druhou stranu jestli vám zvedne ego, když někoho sejmete, tak vám ráda pomůžu - děsně mě to vzalo, teď asi budu celej večír brečet.;-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

13. 11. 2008 17:17
nenapravitelná...

:-)))

Proto Vás mám tak ráda. EP

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy