Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F1234

18. 5. 2008 22:10
Chápu Džamilu, ale bohužel pouze přísna ruka na děti platí

Já jsem si před narozením svého prvního syna také říkala-nikdy ani pohlaveček. Musím říci, že kolem jeho druhého roku taky znenadání přišly záchvaty vzeku, že to opravdu chce, válel sebou po zemi a třískal hlavou o zem. Vzhledem k tomu, že bohužel po mě zdědil špatnou srážlivost krve, která v té době byla opravdu na kritické hladině a já si už představovala to mohutné krvácení do mozku, co mohlo následovat. Dostal tak na prdel, že jsem se sama divila. Ovšem záchvat vzteku se již nikdy neopakoval. Když do tohoto období dospěl druhý syn, už jsem věděla co dělat. Jedinné co chci podotknout, je že přestože jsem dětem už párkrát naložila opravdu přes míru i přes téměř skoro žádnou srážlivost krve neměli ode mě jediného modráka (ty ze hřiště, co si způsobili sami se nepočítají). To ve mě jen vyvolává děs co si zažívají doma děti, o kterých se dočítám z novinových článků.

0 0
možnosti

Větva

14. 4. 2008 19:23
...

...krásně napsane Jitko, radyjator.

0 0
možnosti

Jiittkkaa

14. 4. 2008 8:41
Děkuji všem

za příspěvky v diskuskusi. Gotterová;-)

0 0
možnosti

plech (Anonym)

13. 4. 2008 23:48
Děťátečko

se nenarodí rozmazlený. Mícháčkovat piškotečky se někde naučánkovalo. Ťuťánečkovi rodičičánkové by potřebovánkovali páreček faciček přes držku. ;-D

0 0
možnosti

Ccecil

13. 4. 2008 22:08
Někdo na to má, někdo né.

Někdo prostě nemá nervy na výchovu dětí a raději všechny vydělané peníze sám ve zdraví užije, maximálně si koupí domácího mazlíčka. Ve stáří se pak bude rozčilovat, jak to, že se o něj nikdo nestará a jak to, že mu nezvýšili důchod, když celý život pracoval. Někdo je prostě hráč a doufá, že ho stát zachrání před samotou a ekonomicky zajistí.

Musím přiznat, že na to já opravdu nervy nemám. 

0 0
možnosti

sorgedoktor

13. 4. 2008 18:42
.....jkeště jde o to...

Jestli z   těch matek, které nám   takhle   vychovávají příští  generaci..alespon  jedna

bude tohle číst,..

0 0
možnosti

Filosofelita

13. 4. 2008 18:39
Jse zakořeněný liberál..

Ale ono se to té paní   vrátí...

Má   manžela???

0 0
možnosti

Jiittkkaa

13. 4. 2008 20:08
Re: Jse zakořeněný liberál..

Ta maminka má manžela a čeká druhé dítě. Je to velice hodná žena, ale bohužel výchovu dítěte absolutně nezvládá - prostě na to nemá. Je psychicky neustále na dně , ale nikdo z jejích blízkých jí neumí pomoci. Jakmile jí chce někdo poradit, je velice útočná, což většina lidí řeší tak, že k nim již nechodí. Je to skutečně smutný případ. ;-( J.G.

0 0
možnosti

Filosofelita

13. 4. 2008 18:38
Tady to pojednání...je intelektuálně

na  výši..Vychovávali jsem  2 američany čsdského původu..

Když sem jednoho seřetzal řemenm povídá:Na to u ná    voláme    šerifa

0 0
možnosti

bjelka

12. 4. 2008 19:43
Stejný zážitek

Dcera kdysi vřískala na celé město, když si zamanula, že jedno pohoupání na "letadýlku" nestačilo. Přiznám se, že se mi krev vařila přímo klokotem a byla bych vřískala taky, sledujíc pohledy kolemjdoucích ;-) , ale s obrovským sebezapřením jsem naoko zachovala "klid" a křiklounce nepodlehla. Od té doby tuto formu nátlaku nezkoušela ;-D.  ( Přišly formy jiné, ale - NEPODLEHNOUT, o tom to je... ) Pěkný den.

0 0
možnosti

nictipotomnení

12. 4. 2008 13:06
Karma!

Paní si vychová z dítěte umíněného sobce, který musí mít vše. Základ je důslednost a nedovolit, co se nesmí, ani pod nátlakem řevu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy