Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MVK

aadler

26. 6. 2009 22:26
Bohuzel jsme a zustaneme lhostejni

Pan profesor Antonin Heveroch pro tahle individua vynalezl terminus technicus "zatizenci intelektem vyspeli". Silvano Arieti (redactor-in-cheef od American Handbook of Psychiatry) mluvi o simplexnich psychopatech jako o lidech, kteri pred prodejnou zeleniny popadnou pomeranc a utecou. Komplexni psychopat zorganizuje tlupu, zajisti si alibi, dopravu, a ukradne nejen kasu, ale i cely kram, vcetne prodavace. Co ale Silvano Arieti nepopisuje, je psychopat jako kamen, ktery se necha zvolit do kralovsky placene funkce, a presvedci (duchem chudou cast) populace, ze on je prave ten jediny a nejlepsi

0 0
možnosti
MVK

aadler

26. 6. 2009 22:43
Re: Bohuzel jsme a zustaneme lhostejni

a zfanatizuje a zblbne celou spolecnost. Goebbels to umel taky, ale mel pritom urcitou eleganci. Je s podivem, ze se nekdo muze cele spolecnosti vysmivat do tvare, dlabat na vsechny normy slusnosti, a presto existovat na spolecensky tak exponovanem miste. To uz v Cechach vazne lidi nerespektuji zakladni normy slusnosti? Neni mi to jasne. Jak to, ze bigamie, pripustna jen v arabskych zemich, najednou prochazi v srdci Evropy? Jak je mozne, ze manyry reznickeho psa jsou pro tolik Cechu atraktivni natolik, ze toho pana nejen trpi, ale i voli? Jak je mozne, ze vyslovene teroristicke zpusoby (kdo prede mnou neleze po kolenou, s tim vym*dam) prochazeji a vsechno je v poradku? Ksakru, vzdyt byt lekarem neco znamenalo. K necemu me to zavazovalo. Musel jsem se podle toho chovat. A co je tohle? Hvezdicky na to nepotrebuji. Je to hnus.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

26. 6. 2009 8:07
Děkuji všem

za příspěvky v diskuzi a přeji hezký víkend:-)JitkaG

0 0
možnosti
B

bob41

25. 6. 2009 18:29
Bigamista Rath ostudou lékařského stavu.

 Lékařská obec se všeobecně distancuje od takylékaře , který už jako šéf Lékařské komory  byl na pokraji kriminality. Tento tvor naprosto politice nerozumí a páchá jednu hrůznost za druhou. Ale děsím se toho,že spolu s Paroubkem budou ještě před volbami z čela ČSSD odstraněni.Pak totiž socialisti s převahou vyhrají !

0 0
možnosti
RP

hisaak

25. 6. 2009 18:01
Skvely clanek!

Obsah i forma clanku je vynikajici. Hlavne ty kyble s vodou me dostaly. :-)

Rath je skutecne hodne podobny tomu, cemu se bezne rika magor. Presvedcuje o tom v kazde verejne diskusi. Bohuzel lide si uz zvykli, ze politici v teto zemi jsou pomerne casto vysinuti a berou to jako standard. I cssd uz par rakovych vyprodukovala. Staci si vzpomenout na bastu (v televizni diskusi se parkrat malem rozplakal), spidlu (a jeho usmev silence) a egomaniaka Zemana. Jeste vetsi problem je, ze tahle vysinutost mnoha volicum imponuje. Svuj ke svemu?

0 0
možnosti
E

editi

25. 6. 2009 17:22
Domnívám se,

že tě zdravotní stav Rátha zbytečně zatěžuje. Možná, když už o Ráthovi píšeš posudek, by bylo lepší se zamyslet sama nad sebou. Třeba tě trápí to, že ti manžel zahybá s mladší o 20 let. Možná tě trápí děti. Možná, že nejsi spokojená v zaměstnání a tak trochu závidíš, těm úspěšnějším a pracovitějším, než jsi sama. Ráth je opravdu pracovitý a úspěšný muž. Má dvě vily, dvě ženy, děti, je poslancem, hejtmanem a má svou ordinaci a polikliniku. Nejdřív dokaž, že to dokážeš taky a pak máš i na to, aby si pomohla Ráthovi. Ale jak se zdá závist a nenávist k úspěšnému ti brání v tom, být sama úspěšnou.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

antizelenka

25. 6. 2009 17:36
Re: Domnívám se,

soudružko Editi, tykání je normální jen mezi soudruhy, dámám se netyká

jinak standartní útok sockomunistky- žídné argumenty, zato pořádně zmastit autora;-(

0 0
možnosti
K

krtkoun

25. 6. 2009 16:58
dekuji

Naprosto souhlasim, jste hlava otevrena, formulujete jasne ctive... dekuji, jen nepodcenujte Gaussovu krivku populace .  55% naroda je postizeno zavaznou chorobou jmenem  "zloba,zavist,zast" 

0 0
možnosti
TR

Liška13

25. 6. 2009 16:33
a věděla bych i o jiných adeptech,

pro některý nemusíme zas až tak daleko od pana Ratha :-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

26. 6. 2009 7:22
Re: a věděla bych i o jiných adeptech,

Že by to bylo nakažlivé?;-D

0 0
možnosti
P

pravicerulez

25. 6. 2009 16:31
opakujete bludy

Pamatuji doby, kdy pan Rath, jako pravicový politik navrhoval poplatky u lékaře(dokonce mnohem vyšší, než jsou dnes) a dnes jde, jako levicový poslanec, tak daleko, že obchází zákon a plýtvá penězi daňových poplatníků, aby si vytvořil ve svém kraji, kde je hejtmanem, jakousi zemičku krále Miroslava, kde se budou mít lidé lépe, avšak nikoli vlastním přičiněním, ale na úkor těch ostatních.

http://www.novinky.cz/domaci/9339-rath-pozaduje-vysokou-spoluucast-pacientu.html

Prectete si to poradne, Rath rikal, ze v tehdejsi situaci nebyly penize a rikal 3 ruzne zpusoby jak je ziskat, poplatky byly pouze jeden z tech zpusobu a ne jediny. Pozdeji jak se stal ministrem tak prosadil jiny, ktery taky navrhoval neboli navyseni polateb za statni pojistence. Ale mytus o tom jak on tehdy strasne chtel poplatky pretrvava i kdyz je to jen polopravda.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

25. 6. 2009 16:37
Re: opakujete bludy

Ano, pamatuji si, že navrhoval 20 - 30% spoluúčast pojištěnce. Ano byl to jeden ze způsobů, ale i proto nechápu jeho obrat. Vy patrně žijete v zemi krále Miroslava, že? Je opravdu luxus pozorovat, jak naši zákonodárci obcházejí zákony, to tedy normální fakt není.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

25. 6. 2009 16:25
...se hlásím, prosím

pomáhat se opravdu musí.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

25. 6. 2009 16:13
Na začátku jsem opravila gramatickou chybu,

čímž mohlo nechtěně dojít k vymazání prvních diskuzních příspěvků, pokud se tak stalo, omlouvám se.:-)JitkaG

0 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy