Kráva roku

Na displeji mobilu  čtu jméno kamarádky."Ahoj, máš čas? Můžu si pofňukat? " úvodní věta , kterou si potvrzujeme nominaci na cenu" Kráva roku".

Vše začalo náhodným nevhodným dárkem, kasičky ve tvaru tura domácího. Při jednom vzájemném fňukání nad kávou , zakončeným výrokem jedné fňukající " Já jsem taková kráva!!!!" dostal kýčovitý dar smysluplné využití. Kasička je putovní. Za každou nominaci, ke které se každá ráda a dobrovolně přiznáváme, přibude do kasičky 50,- korun českých.

Mezi nominovanými na cenu  "Kráva roku"za rok 2009  spadají .....:

"..jela jsem 80 km přes celou Prahu, nedomluvila jsem si dopředu k honoráři i cesťák a klient odmítl, no nejsem já kráva? "

"..a tak vyplázla  peníze, o které si řekli a ráno jsem se probudila, došlo mi, že jsem naletěla, a jaká jsem kráva...!

"..nakoupila jsem vánoční dárky ze svého pro celou jeho rodinu, zhádal se se mnou, že zbytečně drahé, že chudák nemá ..a pak jsem zjistila, že bral xx xxx tisíc odměn, krávu, dojnou ze mě udělal !! "

"..říkal, že prý nevydávám pro sex ty správné vibrace, tak jsem si nakoupila prádélko, strávila půl dne v kosmeťáku,vytáhla se s biftečky, hodinu vybírala ve vinotéce..a on, on, on teď vibruje s XX! jen já, kráva, to netušila...."

A jak vypadalo vyhlášení, udělení a převzetí ceny? Kdo je vítězkou?

Porota složená ze všech nominovaných si poseděla, pojedla, podrbala, popila.

Vykuchaným obsahem trofeje zaplatila účet za posezení, pojedení, podrbání a popití.

Aby již za několik hodin zasvítilo na displeji mobilního telefonu jméno kamarádky." Ahoj, máš čas? Můžu si pofňukat? Víš, jak jsme se rozešli a já si šla chytit taxíka, tak jak tam vedle u stolu seděl ten krásnej blonďák a pořád se na mě smál, tak....."

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Iva Šemberová | úterý 9.3.2010 8:30 | karma článku: 22,36 | přečteno: 2357x
  • Další články autora

Iva Šemberová

Kurzy pro tchýně

16.10.2013 v 16:06 | Karma: 17,16