Dámy, je vám čtyřicet a nemáte chlapa? Nepropadejte panice.

Panikařící čyřicítky zvýší počet proflámovaných a probdělých nocí, vypitých kafí, vypitých sklenek vína, zakoupených časopisů a knih (se zaručenými návody jak, kde  a za kolik sehnat chlapa), provolaných minut a propsaných SMS a profocených MMS..

evík

Sofistikované čtyřicítky raději jezdí na koni.

Sofistikovaná čtyřicítka přišla na to, že jízdou na koni :

skoncuje s nekonečnými debatami  u kávy na téma "40tyřicítka nemá chlapa."

skonuje s nákupem a čtením časopisů s články Jak si po čtyřicítce najít chlapa. Jak si po čtyřicítce udržet chlapa. Jak se po čtyřicítce zbavit chlapa. Spočítá si, že za jeden takový časopis může svému koňskému parťákovi koupit 1kg mrkve, 1kg cukru a 1 kg jablek

skoncuje se sledováním komentářů módní policie, tedy alespoň do té doby, než se módní policie dostane k posuzování barevného sladění rajtek s jezdeckou vestou a ochrannou  přilbou

skoncuje s fitnesscentry a jejich sadistickými celozrcadlovými stěnami , osvětlenými reflektorovými zářivkami, díky kterým zrcadlům neunikne jediná vráska, vřídek, beďárek , špíček či celulitický ďolíček. Tělo má brzy vytvarované veselou hravou přetahovanou s koňskou hlavou, která se rozhodla ochutnat alespoň jedno stéblo trávy z každého drnu na cestě. Sofistikovaná čtyřicítka

skoncuje s každoranním lezením na váhu a následnými depresemi při jejím opouštění.  Ví, že dostatek materiálu na stehnech a pozadí je naopak žádoucí. Šestisetkilová potvora, maskující se označením teplokrevný jezdecký kůň unese bez problémů i lehké přescentky( sympatické, milé, kamarádské ženy, kterým přroda přidala k těmto skvělým vlastnostem něco  i na hmotnosti) Jezdkyně typu "oteklé nitě" které  tlačí v sedle sedací kosti pak   závistivě směrem  k ořům uplivávají jedovaté sliny-" To se ti to pode mnou vyhazuje, co? Tuhle , tak tuhle ti na hřbet přeju!"

skoncuje s nespavostí. Utrmácená na těle a svyčištěnou hlavou padne večer do postele a usne dříve, než její hlava dostane šanci dotknout se polštáře.

Sofistikovaná čtyřicítka jezdící na koni skoncuje jednou provždy s malou sebedůvěrou a podlomeným sebevědomím. Holýma rukama běžně řídí půltunovou svéhlavou potvoru ve směru a rychlosti pohybu, nebo přemisťuje z jednoho rohu ohrady do druhého.

Nepropadá panice. Ze sofistikované čtyřicítky jezdící na koni se nestává chlapolovka. V blízkosti koní se chlapi téměř nevyskytují. Lovit není co.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Iva Šemberová | pátek 26.3.2010 12:30 | karma článku: 25,90 | přečteno: 3003x
  • Další články autora

Iva Šemberová

Kurzy pro tchýně

16.10.2013 v 16:06 | Karma: 17,16