Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

sissi_

11. 1. 2009 11:46
dotaz pro paní L.Girard

Zdravím vaše články jsou super výstižné,  protože miluji Francii a tak trochu jazyk,dostala jsem se na vaši nějakou fr.adresu ze  které jsem jelen (club audiovisuel), alr musím mít nějaké heslo. Každý rok jsou tam prezentovány fotky lidí a vy jste tam byla taky. Prosím zašlete mi vaši mailovou adresu. Děkuji Iva

0 0
možnosti
LV

subaudition

23. 5. 2008 11:45
pobavilo

:-)snad takový zkušenosti nebudu mít;-D

0 0
možnosti
X

xs123

23. 5. 2008 10:27
České ženy jsou zlé a zakomplexované

Začíná to tím, jak mladé matky mlátí svoje děti a vydávají to za výchovu. Už to je prvním příznakem, že vždy musí být po jejich. Muže si berou proto, aby je živili, anebo naopak to jsou hysterické neústupné kariéristky, které chtějí být jako chlapi - a taky duševně často jsou: agresivní, bez citu, zaměřené na fyzický výkon. Když se k tomu přičte mizerné vzdělání a absence logického myšlení, není východisko.

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

23. 5. 2008 11:15
Re: České ženy jsou zlé a zakomplexované

musíš mít těžký život, soustrast.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

23. 5. 2008 8:36
Člověk si musí dát pozor už před svatbou.

Vždy je třeba pečlivě prozkoumat rodinu toho, koho si chci vzít.

Vztah jeho/jejích rodičů navzájem - on/a ho bude ve svém manželství dříve či později kopírovat.

Vztah jeho/jejích rodičů k prarodičům z obou stran - on/a se ho bude snažit aplikovat na vaše rodiče.

Vztah jeho/jejích rodičů k němu/ní: nebezpečné je brát si jedináčka. Rodiče jsou na jedináčka příliš upnutí a když jim odejde z domu, nezbývá jim nic a nikdo, komu by věnovali pozornost a věnují ji tedy mladé rodině k jejímu neštěstí.

A vůbec nejnebezpečnější je brát si partnerku/partnera z rozvedené rodiny, vychovávanou/vychovávaného bez otce. To je životní malér téměř jistý.

0 0
možnosti
X

xs123

23. 5. 2008 10:30
Re: Člověk si musí dát pozor už před svatbou.

Když si to tak vezmeš, nemáš moc na výběr. Polovina má rozvedené rodiče a nejméně třetina jsou jedináčci.

0 0
možnosti
M

motylek_02

23. 5. 2008 0:48
vdana nejsem a historky nemam

ale Vy vdane zeny a muzove, nechcete napsat Historky ze zivota tchyne? zanr: krimi, komedie, horor, tragedie??? :-)

0 0
možnosti
JH

Hloupa husa

22. 5. 2008 23:53
Většina maminek

si ze svých synů vychovává toho mužskýho ideála, co jim tatínek

nesplnil... Vdávaly se za prince na bílým koni, co se jim časem změnil

v plešatýho lenocha - tak si ho musej vyrobit z potomků... To je jasný,

že pak řvou, když jim ho nějaká cizí nána bere! ;-D

0 0
možnosti
M

motylek_02

23. 5. 2008 0:43
Re: Většina maminek

R^R^R^;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

motylek_02

22. 5. 2008 22:50
maminka

hlavne partnera je problematicka za urcite nestastne konstalace. Me dve byvale skorotchyne byly velmi dominantni zeny a muselo byt po jejich. Ta druha navic nahradila partnera svym synem, a to je na pruser zadelano. Takova maminka se pak chova jako odvrhnuta milenka a neustale zasahuje do zivota. A to je pak to peklo. Kolikrat tato pani prohlasovala ze ONA se svym detem do zivota neplete a kolikrat premyslela, jak se do toho zivota plest. brrr

0 0
možnosti
M

motylek_02

22. 5. 2008 22:51
Re: maminka

kdyz tak premyslim, nemam ja si najit fajn zenskou? jako ze zacit hledat tchyni a pak skouknout co za syna ma doma ;-D... a videlo by se....

0 0
možnosti
RB

erben3

22. 5. 2008 21:17
.

Mám kliku. Moje tchýně je fajn a moje manželka si taky na svojí tchýni nestěžuje :-) Jezdí spolu dokonce na dovolené k moři, tudíž já mohu své dovolené trávit nikoliv ve vedru u moře, ale s kámošem na kole :-) A tak je to správné :-)R^

0 0
možnosti
EO

Eva O

22. 5. 2008 22:37
Re: .

Mela jsem taky tchyni uplne bajecnou,dnes jsem tchyne ja a zet mi tyka,oslovuje me krestnim jmenem a obcas mi vycte,ze k nim nejdu dost casto podivat se na vnucku :-)

0 0
možnosti
V

Vikina

22. 5. 2008 19:21
Přečtěte si Hausmanna

Naprosto trefně popsal komplex "tchýně" náš mužský šovinista a totální nepřítel ženských negativních vlastností pan Hausmann. Ve stručnosti: stará protivná baba, které nějak uniklo, že už dávno není roztomilou princezničkou, takže o ni není na seznamovacím trhu zájem, jež si navíc svými typicky ženskými podtrhy znepřátelila všechny ve svém okolí (zde dokonce i manžela -, jak dobře to známe i u nás v Čechách) se mstí celému světu. Jediného člověka, kterého skutečně milovala (tj, jejího syna), jí nakonec odvedla nějaká jistě hloupá a zlá nanynka - jaká to nespravedlnost! Na kom si svou nenávist vyleje?

Jinak oceňuji neobyčejně květnatou a rozvitou češtinu. Vidím, že jste se nejen naučila francouzsky, ale převzala i jejich styl. Nedávno jsem si přečetl Dějiny Francie od A. Maroise a stále mi vrtalo hlavou, co myslí tou "vybroušenou francouzskou kulturou projevu" - tak teď už to vím. A také proč se četl Dumas a další. Apropo, projev pana prezidenta o kauze nové ženy byla jazyková lahůdka.

0 0
možnosti
LT

Lady Tottington

22. 5. 2008 19:01
Moje tchyne je idealni

Zije uplne na jinem kontinente...

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

22. 5. 2008 19:33
to může ovšem být dvojsečná situace

protože když už tchyně váží tu cestu, nestaví se jenom na kafe...

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3353x
Po cetnych studiich (francouzska lingvistika, socialni vedy, masova komunikace, marketing, audiovizualni a filmova produkce) a kratsich pracovnich a zivotnich zkusenostech v Belgii a Anglii jsem se (docasne?) usadila ve Francii. Pusobim v jedne reklamni agenture v centru Parize s mezinarodnim obsazenim, atmosferou i klienty. Ve volnem casu se venuju realizaci projektu dokumentarnich filmu a uzivam si kutilskych radosti pri rekonstrukci bytu. Miluju film, cestovani a vsechna muzicka umeni.

Seznam rubrik