Milostné vztahy na jižní Moravě

Jak se neztratit a nezatratit (milostný) život na jižní Moravě aneb byla jednou jedna vesnice na Znojemsku a tam je radno se držet určitých pravidel :-) 

Existují určité jevy a pravidla, se kterými se setká každý, kdo tu žije nebo projde touto lokalitou:

1) VZTAH

Když s někým chodíš, musíš to dát veřejně najevo (platí u ženského pohlaví). Jak na to? Voď se s ním za ruku po vesnici tak dlouho, dokud si tě nevšimne alespoň jedna místní drbna. To znamená projít kolem tří stěžejních míst: výbor (Národní výbor čti Obecní úřad), hřbitov a Jednota (tj. samoška). Vyšší dívčí je, že s ním půjdeš zavádět na hodech (vytvoříš pár a v krojích budeš demonstrovat nehynoucí lásku k partnerovi a alkoholu).

2) ŽENÁČ

Vztah se ženáčem není žádné tabu. Akorát je potřeba stát se nej nejkou jeho manželky. Ta o tom buď bude vědět a tolerovat to (být rozvedená na vesnici se nenosí), nebo o tom jako jediná vědět nebude (= bude jí to jedno).

3) ZAŠKOLOVATELKA

Každá vesnice má svoji „zaškolovatelku“. V minulých letech to byla rozvedená nebo ovdovělá nudící se panička. Za úkol měla zaškolit mladé sexuchtivé chlapce, aby z nich byli pořádní samci. V současnosti je trend poněkud pozměněn, ale opět má hlavní slovo nuda. Pomyslné žezlo převzaly vdané dámy či mladé slečny, které už dávno vědí, že princ na bílém koni je bohužel už nečeká...

4) KAŽDÝ S KAŽDÝM

Kámen drbe cihlu nebo-li každý s každým. Tomu odolá málokdo. Ač pravidlo je jediné, skoro nikdo se ho nedrží: Nikdy neměj nic s nikým ze stejné vesnice (může to být tvůj příbuzný). Jsou machři a borky, které na to hážou bobek a příbuzný ze třetího kolena není příbuzný.

5) NOVÉ ZBOŽÍ

Pro chlapy: Nikdy se nechlub svou holkou před kamarády, zvlášť když je odjinud. Nějaký dobrák se vždycky najde, aby ti ji přebral.

Pro holky: Nikdy se nechlub svým klukem před kamarádkami, zvlášť když je odjinud. Nějaká dobračka se vždycky najde, aby ti ho přebrala.

6) JAK TO MAJÍ CHLAPI

Když spolu chodíte z pohledu chlapa.

Ti totiž když mají partnerku, tak v zásadě dělají, že ji nemají. Jak to vypadá v reálu? Chlap jde se svou milou do hospody a před vchodem se jejich cesty rozpojí. Mladá si jde sednou ke stolu u rohu, kde se již mačká nemalý hlouček dalších partnerek a chlapi postávají u baru a ovlažují svými slovy obsluhu nebo s kamarády sedí u VIP stolu a celý večer probírají velmi důležité věci, které jsou velmi důležité pokaždé, když jdou do hospody.

7) BÝT SINGLE

Když s nikým nechodíš jsi gay a nebo lesba. Tak se s tím smiř.

8) KAM S NÍ/NÍM

Existuje nepsané pravidlo, že sex se zásadně neprovozuje doma...to je věc, která se drží jen u stálých a věrných partnerů. Takže fantazii se meze nekladou. Jo a na mezi už se to opravdu dělá jen výjimečně. Mezi nejoblíbenější místa patří: budova zastávky (i ta malá chatička dokáže divy), dětské hřiště, areál Mateřské školy, areál Základní školy, za hospodou, za Jednotou, u budky HUP (popř. lze polohy měnit), u rybníka, u koupaliště, u větrolamu, mezi garážemi, u bažantnice (popř. posed, ale ten bývá moc daleko) a světe div se u hřbitova a nebo pro odvážné přímo na hřbitově.

Pokud jste dočetli až sem, tak Vám gratuluji, prošli jste základní školením 8-)

Jo a přeji mnoho krásných zážitků při putováních po Moravě. ;-)

 

Autor: Martina Bojanovská | pondělí 7.12.2020 17:31 | karma článku: 28,71 | přečteno: 1336x
  • Další články autora

Martina Bojanovská

Hlídejte si svého staříka

10.11.2023 v 19:31 | Karma: 37,29

Martina Bojanovská

Pocta mému muži

7.7.2023 v 16:13 | Karma: 36,63

Martina Bojanovská

Sedl sis mi do klína

17.6.2023 v 8:51 | Karma: 15,26