Femme Fatale.

Myslím, že snem každé ženy je se stát něcí Osudovou. Tou ženou, na kterou nikdy nezapomene. 

V životě každé ženy přicházejí momenty, které jsou podstatné pro její bytí. Začíná to již v tu chvíli, kdy malá holčička pochopí, že má tu sílu hýbat světem. Ta síla, je její ženství, její JÁ, které vlastní každá žena, nehledě na věk, a nehledě na vzhled. 

Jeden z těch momentů je bezesporu první láska. Ten úžas, který přijde, když si ona stále ještě holčička uvědomí, že svět není jen o panenkách a pískovišti, ale že tu prostě je i něco jiného. Pocit, kterej ji nikdo neučil. 

Další, je každopádně chvíle, kdy ví, že vlastně může cokoliv. Chceš cestovat kolem světa ? Jeď si. Chceš budovat kariéru? Buduj. Chceš mít rodinu a děti? Měj. To je vlastně dost super pocit. 

Dle mého názoru jeden z nejdůležitejších momentů, je ten, kdy si projdete určitou cestou v životě, a dojde vám, že nic není definitivní. 

Že i když v jednu chvíli máte všechno - všechno co jste si kdy přáli, ať už je to partner, peníze, moc, sláva nebo uznání- že to zítra nemusí tak být. A naučíte se vnímat a děkovat za každej takovej moment, který vás posune zase trošku dál. 

Roky jsem přemýšlela, co a nebo kdo je vlastně Femme Fatale. Osudová žena. Tenhle termín je definován jako : Femme fatale je přitažlivá a svůdná žena schopná svým šarmem až nadpřirozeně okouzlit muže a podmanit si je. Je archetypem literatury a umění. V příbězích se objekty jejího zájmu dostávají do nebezpečných až zhoubných situací. Současná prozaická „femme fatale" je většinou popisována jako žena s nadpřirozenou mocí, podobná čarodějce.

 

A já si dovolím s tím nesouhlasit. 

Každá žena, kterou jsem v životě potkala, je onou Femme Fatale. Je onou osudovou sama pro sebe. 

 

A tímto článkem vyjadřuju obrovský dík za to, že můžu být mezi nimi.

 

Ženy, jste nádherné. 

 

Važte si toho. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lucia Rien | pátek 27.6.2014 22:37 | karma článku: 19,85 | přečteno: 3233x
  • Další články autora

Lucia Rien

Kdo jsem já, a kdo jsi ty?

27.5.2021 v 23:02 | Karma: 6,08

Lucia Rien

Vesmírné pravdy

21.5.2021 v 1:45 | Karma: 8,95

Lucia Rien

Pravda je něco, co nechceš slyšet

2.3.2021 v 20:39 | Karma: 7,40

Lucia Rien

Láska je velice krásné slovo

2.12.2020 v 21:37 | Karma: 7,31

Lucia Rien

Stoupá dým, a já stoupám s ním

7.5.2019 v 12:11 | Karma: 7,12