Místostarosta Prahy 7 podporuje legalizaci drog

Dostal jsem se do zajímavé diskuze s panem Ondřejem Mirovským, místostarostou pro Prahu 7. Tedy dostal ... pan místostarosta včera napsal blog, který se dokonce objevil mezi - zaujalo nás.  

Zřejmě to nakonec byla silná káva i pro administraci blogů idnes, takže během půlhodinky už tam zase nebyl...

Normálně bych si tento blog nepřečetl, ale vzhledem k objevení mezi "zaujalo nás" a následném zmizení mezi běžné články, mě tak nějak přinutilo si ho přečíst. Věci které se cenzurují přeci musí být zajímavé, no ne? :) Zřejmě jsem nepochybil a je to opravdu zajímavé čtení - obzvlášť pokud si uvědomíme, že to psal člověk zvolený do poměrně vysoké funkce.. Doporučuji přečíst zde.

I v hlavních zprávách na idnes zde je taková reportáž z dnešní akce, které se zúčastnilo 5000 lidí. Obzvláště diskuze pod článkem je "velmi" výživná. 

Abychom si hned z počátku rozumněli, nejsem proti použití marihuany pro léčebné účely, to je ostatně už legalizované, ale tady jde o to, že dnešní sešlost požaduje legalizaci i pro účely rekreační a aby měl možnost pěstovat si drogu každý doma na zahrádce zcela legálně.

Nejsem odborník přes tuto tématiku, přesto mi to nedalo a vznesl jsem na pana místostarostu dotaz - a to:

Jak je to při jízdě automobilem? Marihuana obsahuje látku THC, která je zakázána, neboť ovlivňuje velmi výrazně pozornost řidiče a přitom je v krvi zjistitelná i po 14 dnech. Staví se tedy on jako místostarosta za legalizaci i v tomto směru? Řidičský průkaz má dnes každý, chce tedy legalizovat drogou ovlivněné řidiče na silnicích?

Alkohol vyprchá poměrně rychle, ale THC ne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpověď byla klasická, tedy mlhavá. Pan Mirovský je zřejmě zvyklý jednat čistě politicky, takže mi odepsal, že vydal příkaz, aby byly důslednější kontroly policií na silnicích ... No to mě příliš neuspokojilo. Na žádost o upřesnění a zodpovězení otázky již nereagoval.

Podíval jsem se tedy na internet, jak je marihuana "neškodná" a hned jsem narazil na zajímavou stránku zde, kde se nezletilí uživatelé této drogy  svěřují, jak bez ní nemohou být a ptají se co dělat, aby se na to při testech nepřišlo. Ne trochu, ale hodně mě to šokovalo.

Za tohle místostarosta bojuje? Koho jste to v Praze zvolili? 

Takže chceme mít legalizované vrahy na silnicích a zfetované děti? Pane místostarosto ubalte si jointa a běžte pryč z politiky. Předpokládám, že jste také uživatel marihuany a že vlastníte i řidičský průkaz.

Je mi z Vás špatně ....

přeji krásný den

 

Autor: Ivo Gardavský | pátek 8.5.2015 19:50 | karma článku: 14,91 | přečteno: 596x
  • Další články autora

Ivo Gardavský

Luskoun a Hřib

11.2.2020 v 16:25 | Karma: 29,76

Ivo Gardavský

To se ví ...

16.9.2019 v 19:24 | Karma: 37,21

Ivo Gardavský

Jak se z nic dělá sólokapr.

29.7.2019 v 19:06 | Karma: 40,84

Ivo Gardavský

Prague pride - kontroverzní téma

24.7.2019 v 19:34 | Karma: 41,29