Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Gardavský, když ty děti říkaly, že bez toho nemohou být, dělaly si legraci, jak to děti dělají, aby se pobavily na úkor natvrdlých dospělých.A vy jste se toho chytil, protože se vám to ve vašem fanatickém odporu vůči trávě hodí.

0 0
možnosti
IG

Na to jste přišel jak, že jsem fanatický odpůrce?8-o

Projevil jsem jen svůj názor na určitou věc a to konkrétně na rizika plynoucí z jízdy pod vlivem THC a jeho detekci.

Jinak si klidně kuřte co chcete...

Od čeho by blogy a následné diskuze byly, pokud by měli všichni stejný názor.

0 0
možnosti
Foto

THC zmizí do cca 12-18hod. To co prokáže test na drogy jsou metabolity, které již řízení neovlivňují. Ať klidně tvrději postihují řidiče pod vlivem, ale ať proboha do toho mluví co nejméně lidí, co o tom ví kulový.....promiňte....jako vy;-)

0 0
možnosti
IG

Děkuji za vysvětlení :-).

Konečně někdo, kdo mi dokázal podat alespoň základní informace.

Bohužel včerejší diskutující toho nebyli schopni. Mezitím jsem si sám vyhledal, že od posledního "hulení" je hranice cca 24 hodin pro odbourání látek snižujících pozornost.

Ovšem některé názory byly opravdu zajímavé - např. pan Kšír.

Celé to vzniklo díky panu místostarostovi, který byl takový "sluníčkový" a tvrdil, že jde jen o "léčebné účinky". Ve článku o pochodu bylo ale jasně uvedeno něco jiného. Nemám rád toto míchání hrušek z jabkama. 

Ovšem to, že by daleko více docházelo k přístupu THC nezletilých 13-14 letých dětí - viz odkaz ve článku - mi asi nikdo nevymluvíte, že?

V každém případě jsem z toho ale vyrozuměl, že u řidiče je po požití THC zjištění skutečného stavu složitější, než u alkoholu.

Pokud někdo řekne A, měl by být schopen si to i obhájit a říci i B - myšlen pan místostarosta. Pokud toho není schopen, logicky pak vznikají pochybnosti o pravdivosti řečeného.

V každém případě děkuji všem za diskuzi.

0 0
možnosti
PC

Mne je spatne z vas, pane...

1 0
možnosti
MT

A jak to vidíte s legalitou alkoholu?

3 0
možnosti
IG

Nemám s tím nejmenší problém.

Problém vidím v tom rozdílu, že alkohol tělo odbourá při normální konzumaci do příštího dne. U THC - podle tabulky laboratorních testů (viz. odkaz níže v diskuzi) to trvá podstatně déle. Má obava, jak už jsem psal, vychází z nebezpečí nedostatečné pozornosti - nebo rozptýlení pozornosti, chcete-li - u uživatelů THC, kteří řídí motorové vozidlo.

Jednoduše řečeno - profesionální řidič se klidně v pátek může "vylít" a do pondělí bude v pořádku. U uživatele THC bude ještě týden po konzumaci pozitivní na tuto látku. Kde chcete postavit hranici, kdy droga jeho jednání ještě ovlivňovala a kdy už ne?

Věřím, že se najde mnoho dalších činností, kde by mohl být tento dopad stejně fatální. Ale jak jsem psal, nejsem odborník, toto je jeden možný problém, který k tomu vidím.

0 0
možnosti
Foto

Ze statistiky vychází, že nejvíc deliktů způsobují muži mezi roky x a y   co je tedy internovat.  Když to neuděláme tak budeme mít na ulicích a silnicích legalizované vrahy?    Jo myšlení některých lidí je vcelku podivné.

1 0
možnosti
IG

Vážený pane, Váš příspěvek sice vypadá velmi intelektuálně, ale nechápu souvislost s článkem. Chtěl jste tím snad říct něco k věci?

1 1
možnosti
MD

Prosím, zkuste se podívat, jak dlouho vydrží v krvi aktivní metabolity THC. Těch čtrnáct dnů je malinko přestřelených. Ostatně jako celý tento text. Osobně vítám každého politika se vstřícným přístupem ke konopí.

3 0
možnosti
IG

Jak jsem psal, nejsem na to odborník. Vycházel jsem z této tabulky:

http://extc.cz/testy-na-drogy.html

0 2
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik