Kdo šíří nenávist a problémy?

Jako velké vítězství sluníčkářů, Hate free, studentů a dalších, je označováno, že na demonstracích a shromážděních jejich příznivců nebyly žádné problémy a konflikty. Dokonce se tím chlubí. A to je na tom zajímavé. Ale proč?

Ti co šíří maximální sluníčkovost a nejraději by přijali i lidožrouty z ostrova Bali (zda tam jsou nevím, je to jen nadsázka) jsou nadšeni, že na jejich akcích nedošlo k žádným incidentům a všichni pokorně a spokojeně odkývali projevy jejich guru.

Co jsou zač tito vůdcové nikdo nezkoumá, i když je to někdy velmi zajímavé ...

Ale jde mi o něco jiného, jen o postřeh, že se chlubí tím, že demonstrace těch hodných človíčků - jako je třeba pan Peszyński (jehož sprostý výrok na pana prezidenta ani nemíním publikovat), celá mediální scéna, redaktoři deníků i týdeníků, moderátoři ČT a dalších spřízněných médií operují fakty, že na těchto demonstracích 

nedošlo k žádným problémům.

Je to trošku zvláštní. Domnívám se, že ti zlí, xenofobní, nacističtí, rasisté by naopak měli tyto demonstrace narušovat, vykřikovat kruté a xenofobní názory, tvrdohlavě trvat na názorech svých a za ně se bít do poslední kapky krve.

A ono nic.

K narušování demonstrací a dehonestaci názorů opozice dochází pouze pokud má takovou akci prezident republiky, případně lidé nesouhlasící s nekontrovatelným přílivem migrantů.

Jak vidíte, nestavím se, v tomto blogu, ani za jednu stranu, i když svůj názor mám.

Domnívají se sluníčkáři, že jejich názor je třeba podpořit házením vajec proti oponentům, případně skleněných lahví (čehož jsem byl osobním svědkem) mezi poklidné účastníky demonstrací s opačným názorem, a tím  získat morální převahu?

Opravdu jsou hodní ti, kdo končí na policejních služebnách?

Místo sebereflexe se chlubíte tím, že Vás fašisti, nacisti, xenofobové - v současné době prostě normální lidé - nechávají projevit svůj názor bez jakéhokoliv napadání?

Podle ČT a jejího průzkumu je 2/3 lidí proti migrantů,. Dle pana premiéra Sobotky jsou lidé podporující našeho pana prezidenta 

SEKTA

znamená to tedy, že 2/3 lidí jsou pomýlení?

Dle Vašeho chování a názoru je tedy zřejmě třeba přejít od slov k činům a ty 2/3 obyčejných občanů přesvědčit o své pravdě násilím (za což narušování demonstrací opačným táborem považuji)

Máte se tedy opravdu čím chlubit,  pokud při Vašich demonstracích k tomu nedochází?

 

 

přeji hezký večer

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ivo Gardavský | pondělí 23.11.2015 20:09 | karma článku: 39,78 | přečteno: 1547x
  • Další články autora

Ivo Gardavský

Luskoun a Hřib

11.2.2020 v 16:25 | Karma: 29,76

Ivo Gardavský

To se ví ...

16.9.2019 v 19:24 | Karma: 37,21

Ivo Gardavský

Jak se z nic dělá sólokapr.

29.7.2019 v 19:06 | Karma: 40,84

Ivo Gardavský

Prague pride - kontroverzní téma

24.7.2019 v 19:34 | Karma: 41,29