Demonstrace? Kdo? Konvička? - Zrušit !!

Nevím jestli mi to stojí za to, stejně vím, že se zase nas..., pardon naštvu, ale mě to prostě nedá, sleduji OVM, protože alespoň prezentují oficiální doktrínu vlády.

Ministr vnitra pan Chovanec dnes celkem zabodoval. Ovšem mám obavu, že ne tak úplně u všech voličů.

Nebudu zastírat, že některé jeho chystané kroky vypadaly na první pohled přijatelně, ovšem velbloud, který se udělal z překližkových šibenic, bude mít zřejmě v nejbližší době nějaké mladé.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozor! Abychom si rozuměli, nemyslím si, že to byla zrovna nejšťastnější forma protestu, z druhé strany na scéně demonstrací to není zase nic tak mimořádného. Bohužel se média nenápadně, leč účinně snaží zcela tendenčně spojovat tento případ s Konvičkovým Ivčrn a  BPI, který s tím neměl nic společného a vlastní demonstraci měl jindy. Ale bylo to přeci proti islámu, tak je to přeci to samé, ne? Takže proč to nehodit do jednoho pytle....

Viděli jsme tu už imaginární sekání hlavy, (zcela dle zákonů), metání vajec po prezidentovi (to je také demokratický přístup!) Psaní nápisu "Muslims Welcome" na státní vlajku (no ti jsou přeci na naší straně, i když jde o hanobení symbolu státu), případně blokování pochodu řádně nahlášené demonstrace takovým způsobem, že zadrženi byli pouze ti hodní sluníčkáři a multikulturalisti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro koho tu demokracie, svoboda slova a právo shromažďovací vlastně je?

Jen pro ty co lezou Bruselu a jeho přitakávačům mezi půlky? Nebo i pro ty co mají jiný názor?

Všechno co píšu by se dalo ještě nějak překousnout. Navrch má vždy nejvíce ten co je u kormidla. Dokonce jsem měl i nějakou dobu pocit, že i pan ministr Chovanec začíná nahlas říkat, že na to musíme jít trochu jinak, než jen sluníčkářsky a multikulturně.

Dostal mě ale jeho výrok, že pokud se nevyhodnotí šibenice na demonstraci správně (chápej přísně zakázat a pokud možno potrestat), tak by se mohlo začít uvažovat o změně zákonů tak, aby taková demonstrace mohla být

ROZPUŠTĚNA.

Opravdu? No tak to je opravdu cesta do pekla. 

Ještě jednou opakuji, tento způsob protestu mě příliš nenadchl, ale není to ani nic mimořádného, a vzhledem k jalovému plácání našich politiků, vzhledem k deseti minutové odpovědi třeba pana Sobotky na jednoduchou otázku, z které se stejně nic nedozvíme je i tohle demokratické. 

Nebyl jsem tam, viděl jsem jen záběry z televize, ale pokud vím, bylo na překližkových šibenicích něco ve smyslu, že vlastizrádci patří na šibenici. Možná jde pouze o připomenutí toho, že kdo nepracuje pro vlastní národ a naopak mu jde jen o vlastní prospěch a zisk, mohl by být opravdu vlastizrádcem nakonec nazván - třeba za pár let, až se jednoznačně prokáže co bylo pro naši zemi dobré - a co ne.

Pokud se ale o změně zákonů uvažuje již v tomto kontextu - pak není nic jednoduššího, než jakoukoliv demonstraci rozehnat díky pomoci provokatérů a zcela zabránit opozici ve vyjadřování svých názorů.

Že to jde velmi jednoduše, a že provokatéry naše vláda umí používat, nám ukázala nedávno i paní Šabatová ....

 

hezký večer

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ivo Gardavský | neděle 5.7.2015 19:02 | karma článku: 41,49 | přečteno: 1861x
  • Další články autora

Ivo Gardavský

Luskoun a Hřib

11.2.2020 v 16:25 | Karma: 29,76

Ivo Gardavský

To se ví ...

16.9.2019 v 19:24 | Karma: 37,21

Ivo Gardavský

Jak se z nic dělá sólokapr.

29.7.2019 v 19:06 | Karma: 40,84

Ivo Gardavský

Prague pride - kontroverzní téma

24.7.2019 v 19:34 | Karma: 41,29