Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Štěpán Binko

14. 4. 2008 11:02
Tunelování a fakultní nemocnice?

Hmm. Kde je spojitost mezi převodem fakultní nemocnice do rukou státu a univerzity v poměru 2:1 a tunelování? To už umí tunelovat i univerzity nebo stát sám sebe? Nějak tomu nerozumím?

Četla jste ty odstavce ve věcném záměru k pojišťovnám, které hovoří co se se ziskem smí a co ne? O kontrole a např. i regulaci provozních výdajů? Hmm... Nebo spíš slepě věříte výkřikům svého nejvyššího?

A není Vám trapné, že v boji proti "soukromému" ve zdravotnictví stojí po Vašem boku majitel polikliniky (Dr. Rath) a ředitel soukromé nemocnice s německým vlastníkem (Dr. Dryml), tč. se ukazuje, že ředitel neúspěšný?

0 0
možnosti

REDD-Grrr

9. 4. 2008 21:40
No lol

Paní Gajdušková, zajděte si prosím k doktoru. Nebo raději rovnou k psychiatrovi ...

0 0
možnosti

halohalo

9. 4. 2008 17:22
Na kuponové privatizaci vydělali

ti, kteří se v tomto oboru vyznali. Většina lidí tomu nerozuměla. Čili to byl dopředu zřetelný podraz na většinu národa.8-o

0 0
možnosti

halohalo

9. 4. 2008 17:22
Na kuponové privatizaci vydělali

ti, kteří se v tomto oboru vyznali. Většina lidí tomu nerozuměla. Čili to byl dopředu zřetelný podraz na většinu národa.8-o

0 0
možnosti

flavy

9. 4. 2008 17:19
Vy jste komunistka paní Gajdůšková

Žil jsem v komunistickém Československu pár desítek let před revolucí, nikdo nic netuneloval a moje životní úroveň byla mizivá a nejen moje životní úroveň, ale i většiny mých spoluobčanů. My všichni jsme byli velice bohatí, když nám někdo ukradl majetek ve výši jednoletého státního rozpočtu, tj. majetek v hodnotě cca 1 biliónu Kč a přesto jsem peněz moc neměl a když jsem měl, pak nebylo za co je utratit. O službách, které mi stát zprostředkovával, ani nemluvě.

Životní úroveň občanů se neodvíjí od bohatství státu, ale od bohatství občanů ve státě žijících.

Předmětem kupónové privatizace, nebyl „zisk“ všech občanů, ale změna majitele ze státu na občany.

0 0
možnosti

flavy

9. 4. 2008 17:20
Vy jste komunistka paní Gajdůšková …..pokračování

Píšete:“ Doufám, že Češi podruhé chybu z doby kuponové privatizace neudělají a nedovolí vládě ODS vytunelovat to, co by nemělo být vůbec předmětem zpeněžení, to jsou lidské životy, zdraví a péče o něj.“ To je vyjádření komunisty podbarvené demagogií. Privatizací nemocnic nikdo nezačne zpeněžovat lidské životy, žádný obchod s lidskými životy nikdo neplánuje – toliko Vaše demagogie. Nevím, co znamená „zpeněžení zdraví“. Zpeněžení péče o zdraví je zcela samozřejmé a bylo, je a bude vždycky. Péče o zdraví nepadá z nebes, tudíž jí někdo musí zaplatit. Jenom Vy  komunisté vytváříte dojem, že tomu tak není.

Jenom Vy komunisté operujete s „bohatstvím nás všech“, které nám někdo ukradne, ale nevysvětlujete, kde se „bohatství nás všech“ vzalo a jak jej jeden každý z nás může využít. Stát ukradl jednomu každému z nás vše co mohl a tak vzniklo „bohatství nás všech“, které je pro jednoho každého z nás nedostupné.

Nikdo mi nemůže ukrást to, co mi ukradl již před tím někdo jiný, paní Gajdůšková.

0 0
možnosti

ant.

9. 4. 2008 13:48
...nevážená přítelkyně...

...na kuponové privatizaci jsem vydělal zhruba 250 tisíc, nikoho jsem nepodvedl a ani se necítím být podvedený. Co nesnáším, tak bláboly oranžových šibalů o tom, jak se všichni budou mít dobře, až se všechno přerozdělí podle jejich návrhů. Doufám, že nezapomenete na kliniku dRatha, pozemky šibala Fencla a na další zloděje z řad asociální demokracie...:-©RvRv

0 0
možnosti

iggz

9. 4. 2008 14:14
Re: ...nevážená přítelkyně...

Unipetrol, gripeny, Zgarba a pozemkový fond atd. Ale ne, to prostě, jako by nebylo, za všechno může ODS a kuponovka.

Nejlegračnější je Dimun, který řídil pod vlivem a může za to Topolánek. :)

0 0
možnosti

Rudolf Polanecký

9. 4. 2008 13:28
Paní senátorko

Má reakce na váš článek by se sem nevešla, takže si ji prosím přečtěte zde:

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/31520/CSSD-siri-strach-paniku-a-demagogii.html

0 0
možnosti

ozdoba

9. 4. 2008 10:44
ach jo, ti socani se nepoučí.....

paní Gajdůškovou někdo z vás podvedl ?? Přiznejte pacholci, který z vás to byl... Doufám, že jste to nahlásila, paní senátorko, protože toho lumpa musíme potrestat...!!!

Já osobně bych ještě potrestal ty lidi, kteří naletěli panu Koženému, Smitkovi, Tykačovi, kampeličkám, atd.  - za blbost... Rv:-PRv

0 0
možnosti

musica

9. 4. 2008 11:04
Re: ach jo, ti socani se nepoučí.....

Chcete tvrdit, že kuponovka byla v pořádku?

0 0
možnosti

ferdík

9. 4. 2008 10:33
v ranních zprávách

jsem zaslechl že na účtech zdravotních pojišťoven přibylo přibylo od prosince 27 miliard korun.Takže si vraťte mozek do hlavy a nepište sem takový nesmysly.Raději koukejte jak to ten Julínek dělá ,ať to zase nezmrvíte až nedejbože vyhrajete někdy nějaké volby!

0 0
možnosti

musica

9. 4. 2008 11:03
Re: v ranních zprávách

A kdo myslíte že posílá peníze do zdravotních pojišťoven. Soukromý vlastník? Posílá je tam stát, respektive Julínek. Určitě ale ne z těch Cikrtových třicetikorun, protože ty zůstávají doktorům. Jestli tedy něco přibylo na účtech zdravotních pojišťoven je to spíš z vašich daní, to tam ale takto běhalo i dřív. 

Takže buď jste špatně poslouchal a nebo jste naletěl.

0 0
možnosti

iggz

9. 4. 2008 1:09
Demagogie

Klasické znaky propagandy. Nehoráznost je říct, že vlády ČSSD

zarazily tunelování (a tím snad ČR zachránily, či co). ČSSD má za

minulých 8 let svých vlád na krku tolik skandálů, že je to s ODS 90.

let srovnatelné, ne-li ještě horší.

Trochu soudnosti, paní Gajdůšková a nedělejte z lidí idioty.

0 0
možnosti

musica

9. 4. 2008 10:12
Re: Demagogie

A proto se má privatizovat zdravotnictví? Co bude na řadě potom. Policie, nebo krajské úřady?

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1108x
PaedDr. Alena Gajdůšková, krajská zastupitelka a předsedkyně sociálního výboru ZZK,  předsedkyně Správní rady Univerzity T.Bati ve Zlíně, viceprezidentka Svazu pacientů ČR, členka etické komise ĆLK, členka Sdružení parlamentářů proti jadernému zbrojení a za odzbrojení. Bývalá poslankyně a senátorka, místopředsedkyně Senátu P ČR a ČSSD.  Původní profesí učitelka, pak personalistka a  vedoucí odboru školství a kultury ve Zlíně. Pracovala také jako poradkyně premiérů Špidly a Sobotky. Je dlouholetou členkou Sokola a ČČK.

Seznam rubrik