Žena LIDEM, vládne lidem

Prezident Klaus pomýšlí na emigraci, pokud by se na hrad dostali někteří současní kandidáti na hlavu státu. Já pomýšlím na emigraci už jen při vyslovení jména Karolína Peake.

Vlasy mi vstávaly hrůzou, když se o ní jednalo jako možné kandidátce na resort obrany, po jejím zvolení na mě šly mdloby. Po dnešní personální čistce, kterou na ministerstvu předvedla, už jsem studovala cenu letenek do zámoří a propočítávala, kolik mě bude stát přesun celé rodiny za kopečky a jak rychle zvládneme vše zařídit. Rejpalové určitě namítnou, že jinde není tráva zelenější a nebe modřejší, ale ..

 Když jsem se nedávno do jmenování nové ministryně opřela na blogu, reakce pod textem v diskuzi mi vyčítaly to, že žádný z dřívějších ministrů neměl dostatečné vzdělání na to, být ministrem obrany. Že většina lidí ve vedení resortu má pod sebou bandu náměstků a poradců, kteří dané problematice rozumí a dokáží dotyčnému hlavounovi poradit. Ovšem kdo bude radit Karolíně Peake, když všechny odvolala, to je mi tedy záhadou … Možná se stala přes noc odbornicí na obranu a ještě nás všechny překvapí a strčí do levé kapsičky od saka. Nebo si spíš do levé kapsičky od saka nacpe pár miliard, až zase nakoupíme nějaká letadla a stíhačky, co nutně potřebujeme a přesune se do zámoří místo mě ..

 

Autor: Kateřina Gajdošová | čtvrtek 13.12.2012 18:15 | karma článku: 35,98 | přečteno: 2160x