Návod jak otevřít konzervu bez Miloše Zemana .. ?

Je vůbec možné otevřít noviny, internet, email nebo snad konzervu, aby na mě nevyskočilZeman a jeho výstřelky? Blogerů, novinářů, pisálků i kecalů, kteří slovo „putna“skloňují snad ve všech pádech, se najednou vyrojilo jako hub po dešti. Taktéžzírám kolik má tato republika odborníků na výklad ústavy a zákonů. Kde jstecelou dobu??

Najednou každý druhý huláká a vysvětluje mi, jak to naši zákonodárci v té ústavě vlastně mysleli. Najednou čtvrtina národa sleduje, kdo je či není jmenován?

Vážení … opravdu mi chcete tvrdit, že krom Putny znáte někoho dalšího, kdo je v nejbližším období navržen akademickou radou??? Jedno procento z Vás možná, o zbytku silně pochybuji ..

Už se bojím otevřít konzervu nebo ledničku, aby na mě nevypadl fotka Zemana s virózou … ano je to velmi vtipné, u videa jsem se taktéž pobavila, lidová tvořivost na facebooku opět kvetla, čím dál více lidí umí používat photoshop … gratuluji vážení !

Až se do mě zase nějaký Všeználek v diskuzi vopře, že je to ostuda a bla bla kecy žvásty .. ano je, ale netřeba to omílat stále dokola. Taktéž oponenti klídek .. nejen Vy, ale i úderný tým cenzorů z iDnesu mi předvedl, že není možné v jedné větě užít slova „na šrot a prezident ČR“ ..

Přísahám, že tahle mediální šaškárna je horší, jak prezidentská maškaráda (tehdy jsem měla taky strach cokoliv otevřít, protože buď na mě vybafl punkáč Karel s fialovým čírem nebo Milouš se vztyčeným palcem a americkým úsměvem).

A těch vlastenců, co se najednou objevilo. „Výstupem nad klenoty“ se pohoršuje každý druhý, odsuzují, komentují … ano vážení, kecat zvládá každý. My, švejkův národ, se budeme pohoršovat ještě za dva měsíce (na základě výživného připomínání médií), nejlépe v hospodě u píva, řeknem si, že je to hnus co tam proved a pak to v klidu zalijeme slivovičkou, no ni?

A vlastenectví půjde i s ukončením výstavy klenotů do pr…..

PS:

1)      V tomto blogu se nezabývám, zda má či nemá, může či nemůže být jmenován. Zda se vožral nebo jen lehce „sjel“ z prášků na horečku.

2)      Nejsem jeho pochlebovačkou MZ, nemám ho ráda, není pro mě tím, kým by měl na hradě být .. ale momentálně s tím udělám velké *****!

3)      Pro pochlebovače MZ, já nevolila ani KS.

4)      Když ho nemám ráda, tak o něm ani nechci každý den číst, proto tady kvílím. Uvědomte si, že s jeho působením na hradě momentálně nic neuděláte. Jsou i důležitější věci na „práci“ ..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Gajdošová | pondělí 20.5.2013 22:38 | karma článku: 16,65 | přečteno: 575x