Milý Santo Clausi, vezmi Lívii a odstěhujte se na severní pól !

Milý Santo „Vašíku“ Clausů, jak sis mohl všimnout, věří na tebe jen malé děti, takže ti věnuji jednu dobrou radu: „Zkus trošku jiné publikum!“ Kritizovat studenty za to, že pracují při studiu?? Tak to se Vám pane Vševědoucí, skutečně podařilo.

Většího narcise, než Vás jsem za svůj život skutečně neviděla. Naparovat se jako kohout a rozdávat „dobré rady“ do života, to umí skutečně každý. Názorem, že studenti by při studiu na VŠ neměli pracovat, jste si to pane Všeználku pohnojil už navždy.

Zkuste se nejdříve zamyslet a zamést před vlastním prahem, než promluvíte. Pokud mě paměť neklame, tak jste svou profesuru získal až při své působení v parlamentu a jako ministerský předseda ne?

Ano chodit do práce a věnovat se dvou věcem zaráz sice není košer, ale vážený pane Exprezidente, uvědomte si, že nyní se nacházíme v roce 2O13. Dříve než si pustíte hubu na špacír, tak doporučuji ověřit si, jak to chodí v 75% českých rodin, kteří mají doma aspoň jednoho vysokoškoláka. Těch peněz moc nazbyt není.

Uvědomte si, že student, který se při studiu, věnuje práci a navíc se většina věnuje práci v oboru, kterou studuje, má po škole možnost daleko lepšího uplatnění na trhu práce, než student, který v 25 letech vyleze ze školy s titulem Ing. a za celou dobu, měl dvě letní brigády u Mekáče.

A já hloupá si myslela, že to právě potřebujeme …. studenty, kteří jsou schopni, po absolvování školy ihned pracovat a ne se teprve učit převádět získané znalosti do praxe … myslím, že většina zaměstnavatelů by se mnou souhlasila.

Pane Klausi, vezměte Livíi, sbalte kufry a zkuste trochu jiné publikum. Národ opravdu nejsou takové tupé a blbé ovce (jen tak někdy vypadá a chová se), aby byl do nekonečna schopný a ochotný vydržet vaše neustálé kafrání do všech a všeho.

Vaše ego by už jednou pro vždy mělo pochopit, že dědem Vševědem jednoduše nikdy nebudete !

Malá poznámka pro Klausofily : diskuze typu, že studenti prodlužují na VŠ jen mládí a blabla ... si laskavě odpusťe.

Kdo chce studovat, tak zvládne pít, chodit na brigády i učit se ! Za 5 let na vejšce pak nemá potřebu divočit(protože už si užil na kolejích), má v hlavě nacpané nějaké znalosti a hlavně už ví jak znalosti převádět do praxe ... jednoduše ideální prototyp ... hnidopišským přístupem najdete flákače vždy a všude !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Gajdošová | neděle 19.5.2013 14:21 | karma článku: 27,76 | přečteno: 946x