Lihový dům aneb další výplod, co mě neskutečně ****** !

To mám jenom já pocit, že mi snad bude vláda nařizovat, kdy mám chodit na WC, jak se mám starat o své děti a jakou barvu má mít moje ***** ? Lihový dům vypustil další perlu … Stínová mluvčí ČSSD pro lidská práva patrně zdatně sekundovala Zemákovi na oslavách na ruské ambasádě. Jinak snad nelze omluvit zatemnění mozku při rozhovoru, který zveřejnil iDnes.

Rozhovor s paní Marksovou Tominovou byl značně „výživný“ neb na většinu otázek odpovídala stylem: „To já ne, to voni. Tohle nevím. To jsme nezjišťovali. Já nejsem autorkou.“

Proč tam ta paní vůbec leze, když v podstatě ani nic neví? A to jak se jmenujete to víte ??

Napadlo Vás vůbec někdy, že tradiční rodina, ve smyslu spokojenej tatík, mamča a baby je pomalu sci-fi v našich končinách? Není již vzácností, že se rodič ke svému dítku nehlásí (ať už je to otec či matka), že max zaplatí výživné (a i to už je úspěch), ale starat se o dítko? Měsíc nebo tři?

Paní Marksová, jestli snad máte nějaký problém se svým mužem domluvit se, kdo bude pečovat o dítko, neřešte to prosím přes média a debilní návrhy, ale doporučuji si to vyříkat doma večír v obýváku.

Taky doporučuji co nejdříve navrhnout nějakou megalomanskou studii, ve které nějaký odborník na péči o děti, vše pečlivě rozebere a nakonec zjistí, že v sociálním systému ČR, je todle naprostá kravina. Onen odborník si za to jistě naúčtuje hezkých pár korunek. Nějaký speciálně zřízený tým z ministerských řad, tuto studii pečlivě opět zaudituje a dojde k tomu samému závěru a nakonec to ještě zkuste pustit do sněmovny … ono to možná SAMO OMYLEM opět projde.

Také doporučuji v rámci Vašich rodinných příslušníků založit nějakou rychlokvašnou společnost. Živnosťak na poradenské služby máte za hodku vyřízený a pár korunek to rodinných rozpočtů se hnedka přikutálí do kapsičky …

Má snad někdo z ČSSD pocit, že mi snad může nařizovat, či rádoby „doporučovat“ (tím myslím takové to : „Ty, Ty, Ty … buď to bude takhle, nebo nedostaneš ..“ ) jak mám žít, vychovávat své děti, kdy mám chodit na WC?

UŽ SI UVĚDOMTE, ŽE SMĚRNICE NA BARVU HO**A či čehokoliv jiného je totální blbost !!

 

Případným pisálkům a rejpalům v diskuzích, kteří mi budou tvrdit, že je to jen „NÁVRH“ vzkazuji, že pokud je to jen návrh, ať raději dotyční nic nenavrhují, co s jistotou nemůžu říci, aby pak nevypadli stejně tupě, jako výše uvedená dáma.

Autor: Kateřina Gajdošová | pondělí 13.5.2013 15:02 | karma článku: 35,76 | přečteno: 2154x