Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, to nejsou špatná kritéria;-)

1 0
možnosti
Foto

:-) Vladimíre, samotnou mě překvapilo, že se moje kritéria nezměnila. :-) S panem Fuchsem jsem od roku 1980, a pokud bych ho opustila, nebylo by to kvůli jinému muži, ale z jiných důvodů. Takže jsem nikdy neuvažovala o tom, jakého muže bych případně hledala.;-) A ejhle, v pětašedesáti náhodou zjistím, že chci pořád stejné muže, jako v šestnácti.:-)

0 0
možnosti
RE

Přesně mi mluvíte z duše. První rande jsem vždy narafičil tak, abych mohl bavit i zachraňovat:-)

1 0
možnosti
Foto

:-) A dobře jste udělal, Romane! A dobře děláte, pokud stále takto "rafičíte"! R^

0 0
možnosti
JN

Ireno, krásná zpověď! Úplně se ve vás vidím. Jen s tím rozdílem, že já už na chlapy rezignovala. Asi jste mi vyfoukla pana Fuchse ;-D

1 0
možnosti
Foto

Jano, Jano... jako byste nevěděla, že my, ženy, si všechno idealizujeme. Všechno. ;-) Pan Fuchs není ideál. Prostě se "vešel" do mých kritérii a pak už se mě držel a držel a... nepustil.:-)

1 0
možnosti
Foto

Moc hezky napsané, karma.

A k tomu jednu historku, jaký jsem to "erotický hlupák". T

ěsně po revoluci, to mi byl 41, možná 42 let jsem četl zprávu, že milenec jedné ze sester Jacksonových(asi La Toya), 51 letý gangster, byl zatčen.

A já se se svou tehdejší přítelkyní, té ještě nebylo 25, smál "jednapadesátiletý milenec"? Cha, cha, cha.

A teď je mi 67 (už bylo..) A manželce? Raději to nebudu rozebírat.

0 0
možnosti
Foto

:-) Jiří, obdobím "erotických hlupáků" jsme si prošli všichni. Když mi bylo šestnáct, zdáli se mi staří kluci přes dvacet.  A když mi bylo dvacet, chodila jsem rok s pětatřicetiletým mužem. Co já si musela vyslechnout od stejně starých kluků a holek, co to mám za dědka?!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.