Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J50a65n 29R24ý29z56n27a88r

25. 7. 2013 15:04

Stát, který nemá v úctě své symboly je odsouzen k pomalejšímu či rychlejšímu zániku. Angličané anebo lépe řečeno země Commonweltu je mají v úctě. Bohudíky.

Královská rodina není celebrita, královská rodina je symbol ...symbol nejen státu, ale i jeho ducha.

Velice podobně - pro nás třeba i nabubřele - se loučí i se svými mrtvými vojáky. Kolik lidí se loučí s našimi padlými? A kolik lidí po nich plive? Mám zato, že se jedná v našem případě o nepochopení významu státnosti, ale i o nepochopení podstaty života na této zemi.

Je zajímavé, kolik lidí slintá po všech drbech okolo hroutících se hvězdiček ... a ti samí pak slintají úplně jinak např. v tomto případě.

2 1
možnosti
TH

Mam rada humor, ale nechapu, co je to za humor, püopsat tento par po narozeni prvniho potomka, takovymi slovy jako proplesately pilot (on taky neco vystudoval, ze) a pipka z fitnesu....to je dost divna uroven. Nekomu se to zjevne prici. Ale proc?

2 0
možnosti
LM

Skvělý článek. 100% se s ním ztotožňuji! A vlastně i ten poslední odstavec jen podtrhuje to, co v článku popisujete. A "novinář" Marjanovič je obyčejný ... (neřeknu to - přišel bych o dukáty nebo by mě některý z jeho kolegů smazal). Ale když na podobný, zakomplexovaný slint nějakého takového mouly narazím, pokaždé se mi vybaví, jak výstižně se o novinářích vyjádřil Miloš Zeman. A to ho jinak nemusím. Ale v tomhle má naprostou pravdu. Budiž nám všem velkým zadostiučiněním, že královský pár se zajímá o nějakého českého pisálka méně, než o špínu v podrážkách svých bot.

Vám samozřejmě karma jako hrom ;-)

2 0
možnosti
JD

no já se z celého článku ztotožňiji akorát s tím posledním odstavcem(kromě narážky na plešatost). opravdu nechápu tu servilitu k establishmentu

1 3
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,05
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.