Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Prosím vás, vy, kteří to berete tak strašně vážně, přečtěte si tohle: http://www.oook.cz/library/jerome-boat/k03.html

0 0
možnosti
VH

Měla jste zřejmě smůlu na muže (nevím, zda to má být číslo jednotné či množné).  Asi jste nedobře vybírala.

   Ale Vaše frustrace by neměla být důvodem ke generalizaci.  U člověka (muže či ženy) je to velice ošidné.  Každý (doslova každý, i ten, kdo se "potatil", "pomamil") jsme úplně jiný jedinec.

1 0
možnosti
DV

D22a29v10i54d 77V24l90k

31. 8. 2014 9:37

Je to vždy stejné s Vámi ženami. Ulovíte si domů divoké zvíře a začnete ho vehementně všemi silami domestikovat. Přistříhnete mu drápky , navoníte kožíšek, naučíte na domácí tučnou stravu. Zkrátíte mu opratě a zmenšíte výběh. Zakážete, nebo značně omezíte styk s ostatními zvířátky. A až se Vám to podaří ,začne Vás ten domácí mazlík nudit. Zamyslete se nad sebou paní Ireno než bude pozdě!!

2 0
možnosti
KV

Proc porad chcte rikat, jak vas mame radi, jak vas milujeme...:-))

2 0
možnosti
VS

Protože se nám to líbí. Potřebujeme to! Život je pak hezčí. Mám pokračovat?

0 0
možnosti
Foto

Máte to ale kolem sebe divné muže.

5 0
možnosti
JT

Mile damy. Na co si myslite, ze Vas mame ? Me krome sexu, rodeni deti a kojeni nic nenapada. Vsechno ostatni si umime zabezpecit sami a lepe.

1 0
možnosti
KV
Foto

Generalizování není ten správný recept na Vaše problémy. Vlastně to není správný recept pro nikoho. A teď už jen takovou drzou otázku, máte syna? Oni totiž ti všichni, kteří potřebují chválu a někoho za zadkem a spoustu dalších Vámi zmíněných věcí mají nějakou matku, která je vychovala. Máte v tomto směru sama čisté svědomí a Vašeho syna se to netýká, pokud nějakého máte. Nezřídka se stává, že to co je kritizováno u partnera je těmi samými ženami oceňováno u syna, protože ta jeho harpyje si nic jiného nezaslouží. ;-D

4 0
možnosti
MP

Hm, mám to taky tak. A s přibývajícími léty se to nelepší, ba naopak. Asi příprava na roky, kdy bude potřeba asistovat úplně u všeho.

0 0
možnosti
KV

A vite, ze z mnoha zen po prechodu se stane protivny chlap ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,43
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.