Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J26a30r78a 68R89a84n13k

18. 12. 2012 0:48

V posledni dobe je tech "romanu pro zeny" az prilis, pres prilisRv Kdo Vam dava ty karmy? Casto nejsou zadne prispevky v diskusi, takze jste zamestnala klikanim spolupracovniky?

1 1
možnosti

..jsem jen obyčejná ženská, kterou baví pokusy o psaní, je to můj koníček.. Zdaleka nemám nijakých zkušeností, tak bych si nedovolila kritizovat "paní spisovatelku". Ovšem, nedalo mi to, abych Vám nevyjádřila mé rozčarování nad VAšimi články. Název vždy upoutá, začínáte zajímavou myšlenkou, držíte se jí do poloviny textu, pak to mírně okořeníte "šukáním" a pak končíte vlastní reklamou na své knihy..Zamyslela jste se někdy nad tím, proč nejste ve Svazu spisovatelů? Proč Vám nikdy nikdo neodepsal na Vaše rozeslané knihy? Dobrý spisovatel reklamu nepotřebuje...ten se ČTE!

13 3
možnosti
Foto

Přidám něco k "obyčejné" ženské:-) Přesto, že všichni diskutující "žasnou" (mimo kamarádky LČ) nad tímto výtvorem, všimněte si karmy Miroslavo!Musela zbulíkovat všechny kamarády a tito povinně naklikali:-) Tak se to holt dělá a jeji ego jde do výšin. A nečekejte reakci... nechválíte:-) Hezký den přeji.V

8 2
možnosti
MV

Paní Fuchsová, no já nevím..., ale třeba jste vážně narazila na latentního homosexuála, kteromu imponují vaše koule (jak říkáte vy vod divadla) skryté pod sukní, a právě proto máte tak harmonický vztah. Završil bych ho požádáním o registrované partnerství. Docela by mě zajímalo, jak by se s takovou situací vypořádala česká legislativa. A taky by mě zajímalo, kolik blogů na stejné téma "Pan XY si v roce ZŽ vzal chlapa, a neví o tom...." by napsaly ženy z manželských párů, kdy se "něžné polovičky"  chovají a chvílema i vypadají jako chlapi.... Je to dost zažívané téma a určitě i možné téma nějaké debaty, nemusí byt ani v Lidovkách, v tisku, které se byste se jako "žena s gulama" mohla zúčastnit.

7 0
možnosti
MK

Hlavně články paní Fuchsové jsou k nečtení. Tím leda strašit děti na Mikuláše místo čerta. Mně rodiče od mala vedli k lásce k literatuře a hudbě, takže když jsem si přečetl poprvé článek autorky, tak mně bylo několik dní špatně. Ale ona si myslí, jak je skvělá

7 2
možnosti
JK

J34a66n 56K35o65m18á22r70e92k

9. 12. 2012 11:59

to je ale blbost, škoda času to čístRvRvRvRvRvRvRvRvRv

14 3
možnosti
MK

Chcete říci, že jste našel odvahu a přečetl to? 8-o8-o

9 1
možnosti
VJ

Ženská ani chlap, jenom feministka....

9 3
možnosti
JV

Fotoblogy Jiřího Peňáse v Lidovkách čtu (moc ohlasů na ně nebývá) a spisovatele neberu podle toho, zda se jedná o muže, či ženu..Beru to - docela banálně - podle kvality a zda mi ten autor obyčejně lidsky "sedne."..

3 0
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Pana Fuxse začínám mít ráda, protože se tak podobá mnoha jiným pánům "spisovatelek". Těším se na román na pokračování. Zdraví L.Č.V

1 10
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 31,23
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.