Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Třeba se s váma chtěl netradičně a vtipně seznámit a vy jste zahodila šanci!

0 0
možnosti
Foto

:-) Martino... netradiční a vtipný seznámení si představuju jinak! :-) Ale nebyl můj typ - takže by nepomohl ani netradiční a vtipný způsob seznámení! :-)

1 0
možnosti

Nevím jestli ji máte vostrou nebo třeba motorovou.To je vaše věc... Ale jestli Vás jako pejskařku upozorní jiný pejskař, vědom si povahy svého psa - že hrozí konflikt, měla by jste  to jeho upozornění brát jako slušnost, zdvořilost a vůbec. A tedy spíše mu zdvořile PODEKOVAT, nežli z něj dělat přiblblým fejetonem blbce před národem, drahá dámo.

1 1
možnosti
Foto

Martine, na psa, se kterým hrozí konflikt, nemusí majitel upozorňovat. Takový pes na sebe upozorní sám! ;-€ Tenhle jezevčík byl plný V. Ale jeho majitel byl trochu ;-O. Takže tak.:-)

1 0
možnosti
Foto

Já bych se asi neudržela a něco vtipnýho poznamenala:)

0 0
možnosti
Foto

Třeba, že ho nebude problém otupit;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

;-DCo botičky, neměl taky botičky?;-DR^R^R^

1 0
možnosti
Foto

;-)Adélo a Ludmilo, vzaly jste to s humorem, a proto jsem to napsala! ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.