Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

R^ karma a nejhorší je, když taková matka začne kojit již běhající dítě, které již není odkázané na mléko, to je teprve chuťovka..

0 0
možnosti
BJ

Ja bych jeste kojene miminko o hladu nenechala, ale rozhodne nechapu vyndavani celych prsou bez aspon decentniho pootoceni. Existuje velice prakticka tricka na kojeni, ale i dkyz clovek nema zadnou vychytavku k dispozici, proste si sedne a nakoji. Na tom nevidim nic spatneho.

Co uz nechapu, je jista arrogance nekterych kojicich matek, ktere ocekavaji, ze muzou napr. prijit do restaurace na kojeni, aniz by si tam daly byt jen vodu, ktere ocekavaji div ne pochvalu od sveho okoli, a samy nahlas provokuji hlasite hadky, kdyz nekdo jiny trebas jen odvrati oci, nebo se otoci tak, aby na ona cizi prsa nevidel. nechapu matky, ktere ostatnim hostum vzkazuji "pokud vam vadi moje kojeni, odejdete", pripadne jeste miminko u stolu i prebali.

A prave kvuli takovym matkam se pak muze stat, ze kdyz prijde nekdo do restaurace s miminem, lide zacnou protacet oci a mit poznamky, protoze jsou uz vytrenovani, ze kojici matka rovna se namyslena agresivni aktivistka.

Je spatne vyzadovat neustalou tolerance a ustupky az usluhy, ale sam na sve okoli ohled nebrat.

1 0
možnosti
MR

M69a23r20t71i17n 98R54a19m

1. 5. 2016 22:00

Mrzí mě, že můžu dát jen jednou karmu! R^

1 0
možnosti
Foto

:-)R^ Bětulinko, já když vás vidím, musím se usmívat, i kdybyste mi napsala, že jsem vedle jak ta jedle. :-)R^

0 0
možnosti
VF

Kojící guerilla ?

Muži mají celá léta svoji gerillu - močící macho a nikdo se nad tím nepozastavuje.:-(

0 0
možnosti
Foto

I o tom mi vyšel před lety fejeton. 8-o Srovnávala jsem řidiče, kteří zastaví, vystoupí a močí - se ženami, které by udělaly totéž. V tu chvíli by na ně každý řidič zatroubil, zpomalil by, sprostě by vykřikoval a možná by i zastavil a v zájmu svých dětí, které veze, by onu močící ženu i fyzicky napadl... ;-€

3 0
možnosti
DS

Dobrý den, paní Fuchsová. Nikdy jsem neměla potřebu kojení žádného z dětí demonstrovat, ani se organizovat do nějaké skupiny a dokonce jsem s nimi do určitého věku ani nechodila do kavárny. Přesto se přiznám, že (především protože mi žádné z dětí do určitého věku láhev, tedy ani láhev s čajem, do úst nevzalo a čaje se nenapilo) párkrát na veřejnosti kojila. Vždy jsem se však snažila poodejít stranou, otočit se čelem do kouta a být zahalená. Navíc šlo zpravidla o novorozeně, které se mi schovalo pod tričko, které opravdu plakalo hlady nebo žízní a u kterého tudíž opravdu nehrozilo, že z něj vyroste spratek, když ho výše popsaným způsobem nakrmím či napojím. Dnes, když je v každém nákupním centru přímo místnost pro matky s dětmi, je to ještě jednodušší (a kojení dětí na veřejnosti zbytečností), ale ne všude a vždy máte takové místo na dosah. A krásný první máj přeji.

0 0
možnosti
OP

No, daly si dámy do štítu opravdu výstižný název a ode mne dostanete karmu vy, nikoliv ony

0 0
možnosti
Foto

Milá Dášo, já vám nevím. :-( Dřív nebyla nákupní centra natož místnosti na kojení, kojit na veřejnosti bylo absolutně nemožné, zvlášť na malém městě - a přesto naše děti nijak viditelně netrpěly a naše nekojení mimo domov, přežily. :-) Přeju vám krásné dny, nejenom první máj! V

3 0
možnosti
PM

Zdravím paní Irenko, rád se podívám na ženské vnady ale mělo by to být v soukromí. Nedávno jsem jel tramvají jedničkou a na sedadle pro invalidy seděla mladá dáma s ňadrem vyvaleným z výstřihu a kojila.

Nevím jestli je to správné nebo ne ale již z hygienických důvodu to není šťastný nápad. Když vidím kdo všechno se těch madel v tramvaji drží a matinka si pak šáhne tou špinavou rukou na prs a dá ho miminu do pusy tak to je bl..a.

Doufám jste už dostala pod rozkvetlou jabloní pusu aby jste neuschla:-).

2 0
možnosti
Foto

Petře, souhlasím s vámi ve všem. R^ Akorát... 8-o pan Fuchs mě dneska na chalupě líbal pod jedinou třešní, kterou máme v našem jabloňovém sadu! ;-)A jak znám pana Fuchse - líbal mě pod správným stromem. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.