Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Neznámá čísla zvedám, protože člověk nikdy neví jestli se z rodiny někomu něco nestalo a volá jejich soused ze svého telefonu (stalo se to třeba když zemřel můj otec a matka nebyla schopná vůbec telefonovat).A číslo mu mohla říci osoba, které se něco stalo a přitom se jí rozbil její mobil.Pokud nějaké číslo zavolá když nemám telefon u sebe (pracuji na zahradě, řežu dřevo na cirkulárce atd.) tak ale zpátky nevolám, ať si dotyčný zavolá ještě jednou.Dříve byl pevné linky a když se chtěl někdo dovolat, musel to zkoušet vícekrát.

Pokud se ale ozve někdo kdo mně něco vnucuje, hovor ihned ukončím s větou: "Zavolejte si někomu kdo Vám dal moje číslo a mně neobtěžujte."

2 0
možnosti
PK

No dnes je díky té posxxxé době tolik frustrace mezi lidmi, že se snažím být na všechny kolem a i na neznáme hovory velmi empatický. Včera jsem dopoledne na cestě k lékaří obdržel dotaz zda mám chvilku na jakousi sociální anketu, odkázal jsem pani/slečnu na dobu po vyšetření. Ozvala se a byl jsem připraven trpělivě odpovídat na dotazy, ale vše skončilo dotazem na vzdělání, VŠ, hm tuto kategorii máme již plno, končíme. No příště již vím , jak pomoci:-)

0 0
možnosti
FL

Já řeknu, dobře pošlete mi to, rozloučím se a číslo dám na black list.

1 0
možnosti
Foto

R^ Máte pravdu, Františku. To je dobrý postup. R^ Ale já pospíchala na tu schůzku. :-/ Ale číslo jsem kvůli arogantností té paní nahlásila, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 32,41
  • Průměrná čtenost 2345x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.