Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teda paní Ireno, že se nestydíte ..... olupovat omítku a ještě ten bordel tahat domů.;-DR^

0 0
možnosti
Foto

:-(No... zase tolikrát se to nestalo, Ludmilo! ;-)

0 0
možnosti

Znáte život dobře :-)- a pro hodně manželství to, co jste napsala, nejspíš platí... ale věřte, že existují i páry, které si ani po skoro 30 letech soužití nedokážou představit, že by jeli na dovolenou jeden bez druhého... Před pár lety jsem vyrazila na pár dní do Barcelony s kamarádkou - bylo to fajn, ale dodnes ,když vidím něco z Barcelony, mě mrzí, že jsem to neviděla s manželem...a chystáme se, že tam vyrazíme - abych mu ty své hezké zázžitky taky ukázala - a on se na to těší :-) možná, že jsme jenom praštění, ale možná je nás takových víc

2 0
možnosti
Foto

:-)Je vás určitě hodně, Sylvo. A nejste praštění. Volal mi dneska kamarád (45 let), četl fejeton i vánoční blog o "zabité manželce", a říkal mi, s dovolenou problém nemám, ale teď o svátcích už trochu byla ponorka... :-) Spíš jde o to, že jsou manželství, která žijí ve stereotypu, který jim už dávno nevyhovuje - a můj fejeton jim ho třeba trošku pomůže stereotyp změnit. A že se to stává, vím. :-) Někdy stačí položit můj fejeton na stůl a nic neříkat. :-) Užijte si spolu Barcelonu! Bude určitě jiná, než s kamarádkou! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 29,68
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.