Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gmur

7. 7. 2011 10:44
kritickych a negativnich a nepratelskych blogu je tada

skoro vetsina. Ale soustredeni publika na pana Hrebenare jaski nechapu. Vzdyt to nikdo nemusi cist. A nekdy kritizuje zcela opravnene.

Mylsim ze pribeh te pani co popisujete s blogy pana Hrebenare nema vubec nic spolecneho.

Nadhodit,jako kritiku, zda vubec byl nekdo zde zamilovan, muzete opravdu kazdemu co sem pise. je to trocu prvoplanove.

0 0
možnosti

akrijberh

7. 7. 2011 11:22
Re: kritickych a negativnich a nepratelskych blogu je tada

Ukázka života handicapovaných a jejich rozdílného přístupu není od věci, nemyslíte?

0 0
možnosti

bormannn

7. 7. 2011 1:06
karma...

a nic nez karmaR^

2 0
možnosti

všd

7. 7. 2011 0:45
Hřebenář je případ

Jeho blogy jsou i pro mně utrpením, radši je nečtu, mám neschopenku na depresivní dekompenzaci. Problém je v tom, že má DO JISTÉ MÍRY pravdu.

0 0
možnosti

AndreaAnna

6. 7. 2011 23:23
:-)

karma a velká ;-DR^

1 0
možnosti

akrijberh

6. 7. 2011 20:54
Paní Ireno

R^KarmaR^

0 0
možnosti

Lumpíí po banánu 2

6. 7. 2011 20:01
milá Irčo

Vmáš  karmu z obou našich počítačů a líbí se nám tvůj úsměv i ten zájem o osud ostatních. Hreb je prostě duševní invalida (jednou to bude diagnoza v učebnicích psychiatrie).

4 0
možnosti

rezjir rezjir

6. 7. 2011 21:10
Re: milá Irčo

A co vy, dostanete se alespoň do slabikáře jako hrdinka bojů s hrebenárem?

2 0
možnosti

Jane_Wyndham

6. 7. 2011 18:13
co na to hrdinny Jirka

... na sve zdi

Jiří Hrebenar

"Paní Fuchsová to opět netrefila, je rozdíl mezi polio a dětskou mozkovou obrnou. Jedná se o dvě odlišná onemocnění. Jo jsem negativním člověkem :-) , jedna stará paní musí využít toho aby byla populární. Já se nepotřebuji přiživovat nad někým. Je vidět, že mám v článcíchpravdu, protože jinak by se nesnažili snížit mé články a osobu"

prizivovat nad nekym?:)) haha, a nesouhlas znamena potvrzeni jeho pravdy, no jasne. nezklamal

2 0
možnosti

rezjir rezjir

6. 7. 2011 18:19
Re: co na to hrdinny Jirka

Ale má pravdu, že kdyby se svou pravdou nezavazel, že by se nikdo nesnažil útočit na jeho osobu. Tím skutečně říkáte, že na tom, co píše, něco je. Vy mu skutečně děláte jenom křoví.

1 0
možnosti

rezjirrezjir

6. 7. 2011 16:29
Jádro pudla

spočívá v tom, že bloggerka nemá vůbec poněti, v čem spočívá problém s obrnou. V obtítžné komunikaci, většinou existují díky příčinám vzniku (předčasné porody) této choroby vesměs problémy s konflikty v rodině. A se socializací. Navíc ženy jsou rozmazlené, chtějí být opečovány, chtěji mit partnera, který dokáže rozhodnout za ně.

 Znám pět obrnářů, dva s lehčí formou se oženili, ostatní neměli nikdy ani partnerku. Co se týče obrnářek, znám tak tři, ani jedna se neprovdala, jedna měla delší známost. Co já vím, z těch osmi čtyři rodiny se rozvedly.

Zkrátka považuji od autorky za mimořádně netaktní, že v souvislosti s tím, že pan H. píše angažované blogy, vůbec nadhazuje otázku jeho schopnosti mít nějaký vztah, že vůbec takovou otázkuu klade, místo aby se vyjadřovala k tématům.  Téma, způsob jeho zpracování,. vůbec nedávají právo gabat někomu do soukromí. Toto je veřejný prostor, a tamto je soukromá záležitost.

1 0
možnosti

Lumpíí po banánu 2

6. 7. 2011 16:34
Re: Jádro pudla

jádro pudla je v tom, že bratr manžela mé sestřenice je těžce postižený obrnou a partnerku našel - taktéž postiženou a vytvořili harmonickou rodinu, mají spolu zdravé děti. Jenže to chce rozdávat lásku na všechny strany a ne se nenávistně užírat u kompu. Píše-li někdo veřejné blogy, tak musí počítat s tím, že se lidé o něj mohou zajímat a posuzovat ho podle jeho článků.

5 0
možnosti

jellda

6. 7. 2011 16:04
za co může společnost

Výmlouvat že za to jaký je pan Hrebenar a jemu podobní může společnost je jen výmluvou. Společnost jsme my všichni a pokud se nám na ní něco nelíbí, tak ji máme měnit dle svých schopností. Pan Hrebebar je jaký je jen proto, že si vybral cestu sebelítosti, kterou obhajuje svou silnou osobností. Kdyby polovinu času, který věnuje psaní záplavy blogů, jejichž životnost má pár hodin šel ven. Brzy by poznal že může efektivně pomáhat místním poskytovatelům soc. služeb, nebo někomu spravovat webovky, angažovat se v místní politice. Najednou by poznával skutečné lidi a jeji problémy. Virtuální realita je jen virtuální život

3 0
možnosti

mejsehezky

6. 7. 2011 16:17
Re: za co může společnost

Jakou energii rozdává, taková se mu vrací.. :-):-)

4 0
možnosti

honzahoff

6. 7. 2011 14:15
Debilní otázka...

Tuhle debilní otázku jsem asi taky někdy dostal, ale už jsem se naučil dávno psát tak, aby lidi museli kritizovat k věci...

Jinak příklad hodně pozitivního přístupu ,,k těžké životní rozehrávce´´ je jistý Nick Vujicic, jistě si to dokážete dohledat. Na druhou stranu, pokud se někdo se svým handicapem nevyrovnal, nesuďme ho hned tak příkře a raději přemýšlejme, zda jsme se vyrovnali s vlastními handicapy. Asi máme skoro všichni ty své, zpravidla méně viditelné.

0 0
možnosti

Dubina

6. 7. 2011 14:29
Re: Debilní otázka...

Nedovolila by jsem si nekoho kritizovat ,kdybych ho neznala . JH je zatrpkly  a byl by takovy i kdyby byl uplne zdravy . Je to clovek s pokrivenym charakterem a my co ho zname a meli jsme s nim neco do cineni  vime ,ze jeho zloba  a pokriveny charakter NEMA NIC spolecneho s jeho hendikepem . Hezky den preji .

1 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.