Diskuse

Boj s vlnami

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda já nevím, ale čtyřkolka je o moc lepší. Mám ji už 6 let, takže vím, o čem mluvím. Za pár měsíců na ní hodlám oslavit šedesátku.

0 0
možnosti
Foto

Věro, já to probírala v červenci s kamarády - vozíčkáři. Říkali mi, že když je sníh (ne nějaká kalamita), tak to jedno kolo vepředu, ho lépe projede. :-/ Tak já nevím. Nahlodala jste mě. ;-)

0 0
možnosti

:)))Taky zu me to dohnalo.......tedy ty vlny.......jsou nejak castejsi:)))))

0 0
možnosti
Foto

:-) Miloslave, dohnat nás můžou, ale nedostanou nás! R^

0 0
možnosti

Až spolu půjdeme na to kafe, buď klidná. Nebudu si stěžovat, že mě bolí koleno... však je to jen změna počasí, vím. Vlny zatím nehrozí. Voda není můj živel. Ahoj!V

0 0
možnosti
Foto

:-)Magdo, KDY? :-) Kdy půjdeme na to kafe?! Restaurace nad Činoherákem je sice zatím zavřená, ale nad ní je galerie a nad galerií je úúúúžasná kavárna! Už jsme ji vyzkoušely s mými kamarádkami redaktorkami.

VA včera na tebe vzpomínala na besedě v Mariánských Lázních, tvoje kamarádka!V Prý, když mě poslouchá, jako kdyby poslouchala tebe! V

0 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.