Sprostý podezřelý kandidát na Hrad

Tento rozhovor redaktora Veselovského na DVTV na serveru Aktuálně.cz s jedním z kandidátů na prezidenta s panem Hannigem by se měl stát povinným studijním materiálem pro budoucí žurnalisty. Jako odstrašující případ arogance!

Podívejte se sami a  prosím vydržte až do konce, kdy se „sprostý podezřelý“ odvážil bránit a klást nepříjemné dotazy, pro koho pan „vyšetřovatel“ pracuje a kdo ho platí. Pan Veselovský přiznal bez uzardění, že pracuje pro vydavatelství Ekonomia, ale kdo je 100% vlastníkem jeho akcií už chudáček asi neví. Není problém to zjistit- je to Zdeněk Bakala. To je ten, jehož jméno na České televizi nesmí vyslovovat v nepěkných souvislostech ani náš pan prezident = píííííííp!

Nevím,  zda panu Hannigovi hned zpočátku byly zavedeny hadičky s vodou do bot, pod stolem to nebylo vidět. Mám velmi nepříjemný pocit, že tady teče do bot nám všem. Naší svobodě, demokracii, lidské slušnosti! Příště už možná pan vyšetřovatel, pardon, redaktor Veselovský použije přímo metodu „waterboardingu“ tak oblíbenou u jeho zámořských sponzorů.

https://video.aktualne.cz/dvtv/antisemita-adam-b-bartos-z-tehle-etapy-uz-je-venku-praci-na/r~929e6b22f0a811e786cf0cc47ab5f122/?redirected=1515085162

Výpis z veřejného rejstříku je opravdu "výživný" samí slušní a bezúhonní občané viz kauza OKD!

https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=714311&typ=UPLNY

 

Autor: Martina Franzová | pátek 5.1.2018 10:01 | karma článku: 39,00 | přečteno: 2272x