Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za blog, jinak bych se k tomu videu asi nedostal. Tak jednoznačně vedený Veselovského rozhovor, kdy je evidentním cílem prezidentského kandidáta znemožnit a nedat mu sebemenší prostor k vyjádření názorů, je opravdu studijním materiálem, jak se novinařina dělat nemá. Vyjadřuju úctu panu Hannigovi, že to vydržel a po pěti minutách neodešel.

10 4
možnosti

subprokurátoři mínusují.

0 4
možnosti
MF

Další slovo do pranice a ten pán už se s excelentním novinářem fakt nemazlí!https://renda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=642115

3 3
možnosti

další šílenec

2 1
možnosti
Foto

Sákryš , říkal jsem si , kdo může brát vážně kandidaturu p. Hanniga , principála. Mno , už vím.;-D

9 3
možnosti
JP

Pan Hannig je dle mého názoru užitečný člověk, neboť má šanci ubrat prezidentu Zemanovi 0,5 % nebo možná i víc hlasů. Takže v tomto ho podporuji. Pokud jde o Veselovského i jeho parťačku, mnohdy se chovají jako prokurátoři u výslechu, proto jejich vyšetřovací výkony nesleduji, nemám na to žaludek.

1 4
možnosti
Foto

To je, Honzo, ale naprosto chybná kalkulace. Ty 0,5% budou daleko více chybět Zemanovu soupeři.

0 0
možnosti

Co ví zemanoidka o žurnalistice?

4 6
možnosti
Foto

pan Hanning má všechny předpoklady dokonalého politika - nic neví, nic si nepamatuje, nic nečetl, nic neslyšel

12 1
možnosti
Foto

Dokonalého politika ne, ale dokonalého prezidenta podle českých představ ano.

1 3
možnosti
LB

Martin Veselovský také v tomto rozhovoru na Aktuálně.cz s panem Hannigem, jedním z kandidátů na úřad prezidenta, opět prokázal, že je excelentním novinářem a plným právem získal řadu významných ocenění, jako např. v roce 2014 Cenu Karla Havlíčka Borovského nebo o rok později Cenu Ferdinanda Peroutky.

Že pan Hannig otázky neustál, je jeho problém, ale i na (nepříjemné) otázky měl být připravený.

Nejsem snad sama, koho zajímá, jestli by pan Hannig v případě svého zvolení zaměstnal na Hradě smutně proslulého Adama B. Bartoše, který vypracoval seznam židů, popírá holocaust a existenci plynových komor. A pan Hannig ještě žasne nad tím, že se lidé od Bartoše distancují. Neuvěřitelné!

Pan Hannig se už dlouhou řadu let snaží prodrat do politiky, kandidoval snad ve všech parlamentních volbách od 90. let. Proč se mu to nepodařilo, lze pochopit právě i z onoho interview.

13 12
možnosti
MF

Promiňte, paní Bláhová, že budu trochu osobní, ale "nomen omen" ve Vašem případě platí. Zdá se, že ještě věříte i na to, že děti nosí rodičům čáp! Pokud je podle Vás pan Veselovský pracující zjevně na zakázku excelentní novinář... Ta jeho novinářská ocenění nevypovídají o ničem jiném než, že "chlapci co spolu kamarádí" umí ocenit dobrou práci pro svůj kolektiv. Komu není rady.... jak říkala teta Kateřina v Saturninu!

11 11
možnosti
VS

každý kdo jde do politiky musí počítat s tím, že na něm novináři nenechají ani nit suchou. Pan Hannig se měl věnovat tomu čemu rozumí - hudbě. Já bych ho nezvolil ani starostou[>-]

15 1
možnosti
PT

P11e67t56r 22T66o49m50e61k

5. 1. 2018 10:48

Jenže on ani jako muzikant nestojí za nic.

7 2
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik