Jestliže je úterý, "onanujem" v Belgii!

Novinky.cz přinesly konečně zprávu , která zajisté způsobí radikální obrat v chování migrantů k evropským ženám. Jak známo korán sebeuspokojování mužů nepovoluje, co jiného pak mladým mužům zbývá, než se dožadovat svého násilím...

Protože takové „způsoby“ jsou v arabském světě naprosto běžné, nevidí v tom kandidáti na evropanství žádný problém.

„Belgie zavede ve všech střediscích pro přistěhovalce kurzy, v nichž se žadatelům o azyl vysvětlí, jak se chovat uctivě k ženám. Oznámil to minulý pátek belgický státní tajemník pro přistěhovalectví a azylovou politiku Theo Francken. Řekl to poté, co v Německu byly ženy terčem násilí, z něhož se podezírají migranti.“

Pravda trochu s křížkem po funese! To v Norsku jsou jiní kabrňáci, tam je „sexuální výchova“ přicestovalých zavedena již od roku 2011, v Dánsku se zavádí od podzimu minulého roku.

Žadatelé o azyl a uprchlíci se na preventivních kurzech mimo jiné učí i to, že pokud tamní ženy pijí alkohol nebo mají na sobě oblečené vyzývavé šaty nebo dávají polibek na přivítanou, že tím nejde automaticky o pozvánku na sex.

Jenom škoda, že podobným školením neprošli násilníci ze silvestrovské noci v Německu nebo mladíci z Afganistánu, kteří,  jak teprve nyní vychází najevo, osahávali třináctileté dívky na hudebním festivalu ve Švédsku už v loňském létě..

Mám osmnáctiletou dceru. Mám o ni pochopitelně strach, ale hlavně mám vztek na evropské politiky. Buď se skutečně zbláznili a věří tomu, že nějaký kurz změní chování u etnik, jejichž sexuální chování a přístup k ženám se formoval náboženstvím a způsobem života po celá staletí, nebo jim opravdu jde o rozvrat národních států a zánik civilizované Evropy.

Pro ty, kteří snad opravdu považují kurzy „slušného chování“ za řešení problému a patrně jim to přináší uspokojení, mám jeden vzkaz „onanujte dál!“

Já půjdu v sobotu 6. února na Hradčanské náměstí v 15 hodin vyjádřit svůj názor a doufám, že nás naštvaných matek a otců tam bude hodně!

Autor: Martina Franzová | úterý 12.1.2016 8:14 | karma článku: 39,32 | přečteno: 2021x