Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... takovej kurz "pravidlo levý ruky" by taky nebyl vůůůbec marnej VEU !

0 0
možnosti
VH

Křesťanství (alespoň katolické) snad onanii dovoluje?

0 0
možnosti
JL

Od demokratického centralizmu, k národní demokracii. :-/

0 0
možnosti
JT

Stacil by jeden policajt, ktery by nebyl zbabely. Po vystrileni zasobniku muze pouzit obusek.

0 0
možnosti
JF

J93a40n 65F22r82o77l87í24k

12. 1. 2016 13:37

1 policajt na jeden metr čtverečný.;-D

0 0
možnosti
RP

Přečetla jsem si zajímavý článek z dnešních Parlamentních listů kde se vyjadřuje Češka která popisuje z vlastní zkušenosti jak funguje sex a zvyky při něm u muslimů. Stojí to za přečtení a po něm si řekněte kam až jsme se to díky Angele dostali.;-€

0 0
možnosti
LS

Měly by tak vzniknout kurzy, na čištění zubů, stříhání nehtů, kurz silničního provozu, kurz nakupování v obchodech, kurz chování se na ulici, kurz .......

7 0
možnosti
ZK

Počkejte, až se ti účastníci demonstrace Národní demokracie usmějí. Nepochybně usoudíte, že by se jim takové kurzy hodily taky.

0 2
možnosti
VS

Tak jsem se podíval na organizátora toho pochodu, na který zvete.

Národní demokracie. Moc hezké. Na jejich webu mne zaujalo jejich prohlášení "k takzvané židovské otázce a antisemitismu".

Konkrétně třeba: "Prohlašujeme, že rasový přístup zásadně odmítáme. ... Zároveň se značně kritickým postojem k dennodenní praxi Státu Izrael nemůžeme přehlížet ani další skutečnost, a sice značnou moc osob židovského původu v řadě oblastí života společnosti. ... faktem zůstává i to, že nemálo z nich zasvětilo svůj život boji proti křesťanským národům, proti naší Evropě; nemálo z nich, vedeno zběsilou nenávistí vůči všemu nežidovskému, zasvětilo svůj život boji ve jménu svého domněle nadřazeného a vyvoleného národa. Nemůžeme mlčet k tomu, že v řadách revolucionářů a pokrokářů všech možných barev – bolševiky počínaje, liberály konče – osoby židovského původu měly a mají dominantní vliv."

.

To budete ve skvělé společnosti...

5 2
možnosti
VP

Ani se nedivím že píšete co píšete ... ono totiž to co tady tvrdíte, není pravda. Ty pochody jsou totiž dva a vy lidi "zvete" na úplně něco jiného než blogerka ... inu, komu není dáno, v apatyce nekoupí;-D

0 0
možnosti
RP

Jsem sice žena tak to objektivně nedokážu tak posoudit, ale myslím si že když přijdou " tlaky " tak ti mládí muži hodí nějaké školení za hlavu. Uvidíme až začne teplo, jako bylo loňské léto kdy jsme chodili hodně lehce oblékáni. Ale věřím tomu, že Angela ty kurzy zavede u nich taky.

5 0
možnosti
ZK

Machismus byl dominantní v popkultuře Evropy ještě na začátku 90. let, ještě před pár lety mohly v Lichtenštejnsku ženy při volbách vybírat jen ze dvou politických stran, muži ze všech. To jen k tomu srovnání se staletími vývoje.... Nevím, co budete na tom náměstí dělat, každopádně se nenastydněte a šibenice nechte doma.

0 7
možnosti
MR

Spíše političky, nedávná zkušenost

Hodně to bylo vidět na tiskovce ministra zahraničí Zaorálka s komisařkou Mogherini, kde na dotaz ČTK, jak se dívají na to co se stalo v Kolíně nad Rýnem, tak komisařka Mogherini se snažila něco dát dohromady, ale nakonec řekla že sama a EU nemá na to názor a Zaorálek se snažil, téma převést jinam a bagatelizovat ... .

Merkelová, komisařka Federica Mogherini,vysoký představitel Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku,Kristalina Georgieva, rozpočtové a lidské zdroje, Cecilia Malmström, mezinárodní obchod, Marianne Thyssen,Zaměstnanost, sociální věci a sociální začlenění, Margrethe Vestager, hospodářské soutěže ... , starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová, ministryně obrany Německa Ursula von der Leyenová, spolkový ministr vnitra Rakouska Mag. Johanna Mikl-Leitner

7 0
možnosti
JF

J10a65n 42F39r19o74l70í92k

12. 1. 2016 13:40

Tak to dopadne když se kvota 40% vygumovaných slepic násilně nasadí do vedení státu.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik