Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M46i52l37a88n 33R15a79d60e83k

28. 8. 2014 20:52

vtipne, ale je to takovy cerny humor. Za coz vy nemuzete, no, proste Rusaci vzdy jezdili na prazdniny na tancich, to je takovy rusky obycej. a vam R^ karma.

2 0
možnosti
Foto

Humor se autorovi upřít nedá. Jen by to chtělo trochu vyváženější pohled na svět. Ono totiž i na druhé straně barikády by se dalo leccos najít ke zhumornění.

Kupříkladu taková samotná existence soukromých armád ukrajinských oligarchů. Nebo rozkrádání ruského plynu ve velkém částí ukrajinské elity. Nemluvě o velmi nestandardním palácovém převratu v Kyjevě podobajícím se spíše banánové republice než Evropě. 

Nu a takové ty trapné týdenní byroktatické obstrukce humanitárního konvoje, rozstřílení údajných ruských vojenských kolon beze zbytku nebo teď aktuálně překotný úprk všech přisluhovačů kyjevské loutkovlády včetně spousty ozbrojenců z Novoazovska který mělo bez odporu obsadit 5 (slovy pět) údajně ruských vojenských vozidel...

6 5
možnosti
RS

Ale ano, je to vtipne, ale ona nas ta sranda prejde. V roce 1968 jsme ne naposledy zjistili, ze Rusko je loupeznik bez skrupuli.

7 5
možnosti
MP

To mělo bejt vtipný?;-(RvRvRv

3 7
možnosti
VL

To se divím. U pana Fojtíka jste mi dvakrát napsal, jak máte humor rád, a já už si začal myslet, že nejste žádný starý mrzout.

Tak aspoň jeden paleček nahoru, pane Petře, kapišto?

9 3
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 577x
Člověk oscilující kolem středu Gaussovy křivky, odmítající extrémy jakéhokoliv druhu. Protože mně sudičky daly schopnost napsat více než jednu větu gramaticky správně, nabízím tyto věty laskavým čtenářům.

Seznam rubrik